@Kryspin013: oczywiście że nie jest zły. Sam ma CR10 czyli jeszcze starszy model i spokojnie na nim wszystko drukuje. Nie jest to jednak coś co działa zawsze i przeiwydywalnie więc jeśli chcesz na tym zarabiać to warto zainwestować w coś lepszego. Jeśli chcesz się pobawić to Enderki są do tego najlepsze bo kosztują grosze (w kategoriach drukarek) a mają ogromne wsparcie społeczności.
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
Zrobiłem sobie organizer na nożyki do tokarki. Wyszło chyba dość fajnie :)
#dawidmechatronik
@DMMotoAdventures: o, czyli ten ender 3 nie jest taki zły? Tzn, wiem że go sobie trzeba dosprawnić ale wykopki narzekały na niego
Nic w nim nie zmieniałem. Miałem plan dokładać drugi silnik na oś Z albo zmieniać plytkę z softem... ale nic z tego nie wyszło.
Czasem przy większych wydrukach wsadzałem go do pudła kartonowego aby miał cieplej i to jedyny mod xD
Nie jest to jednak coś co działa zawsze i przeiwydywalnie więc jeśli chcesz na tym zarabiać to warto zainwestować w coś lepszego. Jeśli chcesz się pobawić to Enderki są do tego najlepsze bo kosztują grosze (w kategoriach drukarek) a mają ogromne wsparcie społeczności.