Aktywne Wpisy

Aureolus +60
Wraz z partnerką mamy syna, który w listopadzie będzie kończył roczek. Od kilku dni jest awantura, bo powiedziałem, że będziemy na roczek nacinali mu jezusowe piętki. Na początku myślała, że żartuję, ale potem zdjąłem skarpetki i pokazałem jej na moich piętach krzyżyki, które miałem zrobione na swój roczek. To jest stary kaszubski zwyczaj. Chyba w innych częściach polski też się go jeszcze kultywuje? Powiedziała, że jestem nienormalny i nie odzywa się do

ChlopoRobotnik2137 +800
Oho przyszlo polecnie z samej gory od pana Tuska
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_1670756349hoXU5wKZCcfBcMmjB53gSv.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Piospi: Lewy przy pierwszym karnym z Francją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ważne że na mundial pojechoł
Świetny piłkarz, niestety żaden lider, a kibice i dziennikarze i ogółem wszyscy na siłę robili go z niego, przez co jest jak jest.
Najgorsze jest to, że jak skończy karierę to zrobią z niego kolejnego działacza z przerośniętym ego, który #!$%@? zmieni, bo wszystko będzie wiedział najlepiej i winił wszystkich dookoła, przykład Bońka.
Spójrzmy na Anglików, Kane grał świetnie, robił robote, wystarczyła wczorajsza jedenastka i jest jechany w kraju.
0 litości, Lewandowski pojechał reprezentować nasz kraj, zarabia na tym ogromne pieniądze, ja na jego miejscu byłbym załamany po takiej grze, paliłbym się ze wstydu i raczej myślał o końcu kariery. A on jest obrażony na cały świat i dumny z przełamania XD Do tego masa ludzi chce naszego gwiazdora wręcz przepraszać, że musiał grać w tej drużynie XD
Potrzebujemy trenera który odstawi jego, krystyne i glika i zacznie budować nową reprezentacje bez
@azurro:
To tylko świadczy o
A ma pan dowód?
W sumie to pierwszy raz widzę, żeby ktoś chciał #!$%@?ć Lewego z repry. Kogo byś na napastnika dał?
Jest to z mojej strony #!$%@? janusza, ale powiedz co takiego zmienił Lewy w naszej reprezantacji? Jakie wyniki ponad stan dzięki niemu osiągnęliśmy?
Ja wiem, że to powinno działać, ale skoro nie działa
@azurro:
Przecież żaden piłkarz nie ma 100% skuteczności w rzutach karnych. Rozumiem jakby go #!$%@? za dostanie czerwonej kartki, ale za przestrzelonego
Istniała reprezentacja przed
@azurro: Lewandowski był dwukrotnie najlepszym strzelcem kwalifikacji do dużych turniejów. Bez niego raczej nie byłoby awansów do dwóch lub trzech turniejów, a już na pewno nie byłoby ćwierćfinału Euro 2016 (strzelił tylko jednego gola, ale robił sporo miejsca Milikowi i pomocnikom, bo koncentrowała się na nim obrona rywala).
Nawet na ostatnim turnieju pomimo średniej formy i defensywnego stylu