Kurde przydał by się jakiś patch, w którym doszło by coś dzięki czemu zachciało by mi się na nowo w to grać. Jak na razie pomimo wgrania modów nie chce mi się dalej w to grać.
@Stopa_Stefana: @ruszka: Jak już taki etap to można ostatecznie pobawić się we własnoręczne modowanie części. Fajnie się lata rzeczami z nieproporcjonalnie mocnym silnikiem. Chce nawet w niedługim czasie wrzucić filmik z moim atmosferycznym przecinakiem.
To nie chodzi o modowanie, ja potrzebuje jakiegoś celu w grze :D Doleciałem na Mun i jakoś nie mam ochoty grać dalej, dolece do kolejnej planety i to samo, i tak cały czas. Chce czegoś fajnego w podstawce, a nie w modach.
@ruszka: A ja przez te 433 godziny odwiedziłem tylko Muna, Minimusa i Dunę. Za bardzo lubię się bawić i przez to praktycznie nie wyleciałem dalej. Ciągle buduję jakieś wahadłowce czy inne stacje kosmiczne.
#ksp #kerbalspaceprogram #gorzkiezale #oswiadczenie
O dokładnie. Mam zagrane 50h, wgrane mody, i mimo iż mam niezaliczone niemalże wszystkie planety - nie chce mi się grać.
@Stopa_Stefana: @ruszka: Jak już taki etap to można ostatecznie pobawić się we własnoręczne modowanie części. Fajnie się lata rzeczami z nieproporcjonalnie mocnym silnikiem. Chce nawet w niedługim czasie wrzucić filmik z moim atmosferycznym przecinakiem.
To nie chodzi o modowanie, ja potrzebuje jakiegoś celu w grze :D Doleciałem na Mun i jakoś nie mam ochoty grać dalej, dolece do kolejnej planety i to samo, i tak cały czas. Chce czegoś fajnego w podstawce, a nie w modach.
źródło: comment_i9M7uESUY1xVIO2LdBeyO9RUN0uehLS3.jpg
PobierzNie znudziło, nie ma co robić. Dokładnie tak jak napisał @Stopa_Stefana - chce sobie pograć, odpalam kerbale, a po 15 sekundach wyłączam.