Aktywne Wpisy

chciejstwo +462
Dla jednych małych kroczek dla mnie przepaść której nie było (。◕‿‿◕。)
14 dni bez alkoholu, głowa uwolniona od ciągłego chcę.
Polecam ten stan i trzymam kciuki za każdego któremu
14 dni bez alkoholu, głowa uwolniona od ciągłego chcę.
Polecam ten stan i trzymam kciuki za każdego któremu

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Napisz do policji sami ci ujawnia mi i tak nie uwierzysz
@bialyjakbialek: jak mi podeslesz oficjalne pismo, albo źródła to uwierzę i przyznam rację. Natomiast na razie to są tylko twoje słowa, których nie możesz potwierdzić. Skoro masz dostęp do tych statystyk to się nimi z nami podziel, chętnie je poczytam.
Ale to jest tylko mail który możesz podważyć równie do rzęs jak moje slowa. Dlaczego nie napiszesz bezpośrednio do źródła?
@bialyjakbialek: jak napisze będę czekał parę miesięcy na odpowiedź, a ty skoro masz takie źródło to się możesz nim podzielić.
Tak i to jest clue całej tej dyskusji w skali kraju wpadało tam ok. 200 wniosków o ochronę osobista i ok. 100 odmów w skali kraju dla wszystkich pozowlen. Ogólnie obywatele po prostu nie występują o ten rodzaj pozwolenia bo nie oferuje on nic szczególnego oprócz kłopotów.
Gazówką można zabić nie było wpisanego rodzaju broni zresztą teraz też nie ma rozróżnienia.
Pewnej w decyzji było ale do tej dostępu niemam. Zresztą to bez znaczenia co było 30 latemu.@Mucholep