Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@syluch: Będzie. Sam zacząłem grać, sprawdziłem że jest super. Miało być tyljo chwilkę a jestem już na Skelige. Postanowiłem być twardy i poczekać do 14 grudnia bo myślę że sporo się zmieni.
  • Odpowiedz
@r0bs0n: XDDD człowieku co ty gadasz za głupoty. Przeszedłem trylogie po kolei jakoś w 2017 albo 2018 i zajebiście mi się podobało. W 1 jak najbardziej da się grać i na pewno nie jest paździrzem. Fabuła jest świetna, klimat niepowtarzalny, a co najważniejsze to jest część większej całości którą wypada poznać.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@syluch: ja zacząłem grać wczoraj ale nie chce mi się czekać do 14 grudnia ale i tak jest spoko bo nigdy nie przeszedłem tej gry do końca, najwyżej update wjedzie w połowie gry czy coś
  • Odpowiedz
@r0bs0n: no i fajnie zmarnowałeś czas przechodząc po kilka razy to samo dla innej cutscenki ale niech OP sam się przekona że jak się przechodzi trylogie, od końca czy od początku.
  • Odpowiedz
  • 2
@syluch pewnie ze tak. Ogarnij sobie na spokojnie interfejs, podstawy walki, poznaj okolice a jak wyjdzie nowa wersja to ruszysz z fabułą.
  • Odpowiedz
@syluch: Taki pro tip, zrób wszystkie misje w miejscowości Biały Sad. To taki mikroświat całej gry, przygotowujący cię na resztę świata gry ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po ukończeniu wszystkich misji powinieneś mieć około lvl 5
  • Odpowiedz