@JackBauer: jakies 30%bialych w kuzni mam popekanych. fakt, ze spadla mi z wysokosci ok. 80-100 cm na podloge, ale i tak taki poziom jest wysoki. bardzo latwo sie wgniataja i rysuja.
@Fate-of-Furia: @blogger: @tomaszek86: słynne rady wypoku - kupić org. lego, dbać nie mieszać friendsow z city, schować wszystkie zapasowe nadmiarowe klocki i pudełko i za parę lat dzieci sobie kawalerkę kupią - czyste złoto z abs ¯\_(ツ)_/¯
@JackBauer: @d0n_chich0t: Ej, a moze to od temperatury pekaja? Pewnie za ostro hajcujecie w chatach, materia sie rozszerza. W nocy temp spada do powiedzmy tych 15 stopni, wszystko sie kurczy i peka. Czy to nie od tego? Poprostu gowniany material? W swoich setach nie ustrzeglem jeszcze takiego czegos, poza bioniclem z 2003 roku
@d0n_chich0t: Bo to trzeba kupować pod inwestycje i oglądać klocki przez karton a nie używać klocki zgodnie z przeznaczeniem, ja nie otwieram pudełek i mi nic nie pęka
@JackBauer: jak trzymacie sety na słońcu,albo na kaloryferach / przy piecach, to tak jest potem. Mam zestawy z ok 10-15 lat i nic się z żadnym nie dzieje.
#lego
źródło: comment_1670578810hwVYZx3NM1nz7WSh4XanVQ.jpg
Pobierzźródło: comment_1670578924S6bDZs7pevedSrkzpZPiEP.jpg
Pobierzźródło: comment_167058505038aSATQTBkIxFijY7SHnN0.jpg
Pobierz