Aktywne Wpisy

hansoloxd +619
Dziecko, udowodnij że Twoja pier*olnieta nauczycielka jest przed okresem nie mówiąc że jest przed okresem: #heheszki #humorobrazkowy
źródło: IMG_5136
Pobierz
Snowflake_ +12
Jakie szanse na znalezienie mężczyzny, który spełnia poniższe wymagania ma kobieta 30-letnia, raczej urodziwa (7-8/10):
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
Jakie szanse na znalezienie faceta z w/w wymaganiami?
- <10% 80.7% (1021)
- 11%-30% 9.2% (116)
- 31%-50% 2.0% (25)
- 51%-70% 8.1% (103)

#heheszki #allegro #raspberrypi #majsterkowanie
źródło: comment_1670489890XaP9SkElGTPDaXOECvOt6D.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Do dziś pamiętam obserwowaną niemalże na żywo inbę z licytacją atrapy jakiegoś topowego wtedy telefonu. Atrapa wystawiona od złotówki, licytowało o nią zaciekle chyba z kilkadziesiąt osób, w miarę jak cena rosła, sprzedający dodawał do opisu przedmiotu kolejne linijki z tekstami w stylu "licytującym przypominam, że przedmiotem sprzedaży
Uszkodziłem kiedyś dysk w nowiutkim macbooku pro kropelką piwa no i go wystawiłem na ebay, kupił za ponad 200 funtów ciapaty z londynu, zapłacił a po jakimś czasie disputa że dysk złamany na pół doszedł, paczka była pancerna, ja do niego o co chodzi a on mi mówi nie przejmuj sie, idź na poczte z wydrukiem aukcji i odesłaną paczką z dyskiem
Teraz bodajże jest na nie osobna kategoria, wtedy nie było.