Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +202
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

źródło: comment_16704130587YFgxLQJfgZwk5lfxCpS5b.jpg
Pobierz@P35YM1574 i to jeszcze w jakich dyskusjach. Pamiętam jak w gimnazjum siostra zakonna na religii próbowała nas przekonać, że aborcja jest zła mówiąc, a co jeżeli zabicie kogoś kto mógł uleczyć raka? No niezłe odklejenie
@true-true: Ludzie nie argumentują decyzji o prokreacji tym, że ich dziecko może uleczyć raka, ale za to ludzie, którzy debatują z antynatalistami używają czasem tego argumentu, gdy rozmowa schodzi na "a co jeśli". Udajesz, że tego nie wiesz czy o co chodzi?
@true-true: nie wiem czy można to nazwać postulatami. Ja jak mantrę powtarzam, że antynatalizm to postawa etyczna przypisująca negatywną wartość moralną prokreacji, natomiast zawsze podkreślam, że to musi być indywidualna i dobrowolna decyzja.
@switcher20: a teraz sobie przypominam że to nie była religia tylko wdż z siostrą na zastępstwie xd
@Zerero: jest to ofiara, na którą jestem gotów
@N-Avoie: Jeśli ktoś jest szaleńcem, któremu irracjonalnie podoba się ponoszenie ofiary, to znaczy, że jest jedynie gotów do ponoszenia jej samemu, a nie do tworzenia kolejnych ofiar.