Aktywne Wpisy

ElementalX7 +24
#motoryzacja #samochody #jazda #ruch #kolizja #polskiedrogi #prawojazdy
Hej Mirki,
Dzisiaj miałem sytuację w której mało nie doszło do kolizji ale chciałbym się upewnić czy to by była moja wina czy jednak kierowcy autobusu (Jestem prawie ze pewny, że wina by była autobus, ale kierowca pewnie jeździ tą trasą kilka razy dziennie kilkanaście dni w miesiącu, więc zna ją lepiej)
Byłem
Hej Mirki,
Dzisiaj miałem sytuację w której mało nie doszło do kolizji ale chciałbym się upewnić czy to by była moja wina czy jednak kierowcy autobusu (Jestem prawie ze pewny, że wina by była autobus, ale kierowca pewnie jeździ tą trasą kilka razy dziennie kilkanaście dni w miesiącu, więc zna ją lepiej)
Byłem
źródło: IMG_8662
Pobierz
heksengerg +64
Fatshamingujesz trochę?
#tinder
#tinder
źródło: temp_file7606044985870930203
Pobierz

Telefon: #samsung s21fe
operator: #play
miejsce: #krakow centrum
Mam w telefonie dwa sim ->
SIM1: abonament czyli dzwonienie esemeski, mało internetu (10gb miesięcznie)
SIM2: zarejestrowane Internet Na Kartę -> dużo internetu.
Chciałem z tej drugiej odpalić router wifi z telefonu i używać w laptopie/tablecie.
Udało mi się to ładnie ustawić. SIM1 sms i połączenia.
SIM 2 Dane komórkowego. Odpalam Router wifi i działa. Faktycznie patrzyłem w play24 gb zasysało z tego konta na kartę. Już miałem świetować sukces, że udało się zrobić tak jak sobie wymarzyłem.
Ale jest problem:
Gdy router wifi jest odpalony z transfer danych SIM 2 ( SIM 1 połączenia i SMS), czyli de facto internet leci z tego na kartę, to działa jak krew z nosa. Strony to potrafią mielić bóg wie ile, a czasem w ogóle przekroczenie czasu oczekiwania.
Gdy ustawie SIM 1 na wszystko, łącznie z transferem danych to normalnie można korzystać.
Co jest nie tak czy to wina telefonu - z sim2 może gorzej to działa? Czy może nie tak coś ustawiłem. Wołam @play_polska, może wy coś powiecie o co chodzi.
Dodam, że gdy po prostu korzystam z w telefonie to te moje ustawienie, że transfer danych po sim2 a reszta po sim1 To śmiga to jeszcze jak Cię mogę.
Po przełączeniu na Router USB - jest podobnie słabo, ale chociaż na SIM2 udało mi się odpalić speedtest.
W komentarzach speedtesty
#android #siecikomputerowe #informatyka
źródło: comment_1670335465b0buqC6HQIEyl2ah6UFzxG.jpg
Pobierzźródło: comment_1670335494lpGc7Wh9gbfiA30jTXtgEI.jpg
Pobierz