Wpis z mikrobloga

@mk321 dlatego po 8 latach zamykam ten rok i dziękuję, dość życia, zdrowia ciekawych ofert pracy poświęciłem robiąc coś dla idei a obowiązków i pretensji że coś nie tak z roku na rok coraz więcej. W standardzie wykopu jestem debilem bo tylko kasa 8 godzin i do domu scrolowac wykop
  • Odpowiedz
@Goronco: A ja tam laske rozumiem, sam miałem okazję być na jej miejscu pomimo, że pracuje w dziale handlowym to nie raz organizowałem jakieś wyjścia/atrakcje dla całego działu i dosłownie na 30-40 osób może 2/3 były na tyle ogarnięte by wnieść do tego coś więcej niż nic. Ogólnie uważam, że IT to największe g---o pod kątem socjalnym/ludzkim, większość ludzi to dosłownie nolify które po 10h przed kompem w pracy idą
  • Odpowiedz
@Goronco: Bajt, czy nie to tacy ludzie istnieją. Moja liderka kocha wymyślać nam gry i zabawy podczas przychodzenia do biura. Raz na miesiąc niby, ale czuję się jakbym zajmował się dzieckiem i muszę z nim grać w c-----e planszowki mimo, ze nie mam na to ochoty. Chciała tez robić często spotkania po pracy „na piwko heheh”, ale na szczęście każdy pisał zawsze ze nie ma czasu i w końcu dała
  • Odpowiedz