Aktywne Wpisy

wrak_huopa +125
#spierdotrip Niedzielna ucieczka na mokradła. Przyjemnie chłodno, ale słonecznie. Z pięknymi widokami, zapachami i odgłosami lasu.
Bieda gulasz się gotuje, potem herbatka i będzie można poczytać książkę.
Mógłbym tu zdechnąć :)
Bieda gulasz się gotuje, potem herbatka i będzie można poczytać książkę.
Mógłbym tu zdechnąć :)
źródło: IMG-20260510-104143
Pobierz
BananowyKrol +59
Ostatnio u mnie na osiedlu było sporo włamań do piwnic.
Skonstruowalem sobie taki alarm z syreną MS-390 jest dosyć głośna bo około 120dB i pytanie brzmi czy coś mi grozi jak to się ewentualnie odpali jak ktoś mi otworzy piwnice? Brzmi dosyć podobnie do tych systemów alarmowych państwowych i myślę że pół bloku to usłyszy. Czy ewentualnie jestem chroniony jako że to był alarm a nie sobie dla jak odpaliłem? XD
Przegiołem?
Skonstruowalem sobie taki alarm z syreną MS-390 jest dosyć głośna bo około 120dB i pytanie brzmi czy coś mi grozi jak to się ewentualnie odpali jak ktoś mi otworzy piwnice? Brzmi dosyć podobnie do tych systemów alarmowych państwowych i myślę że pół bloku to usłyszy. Czy ewentualnie jestem chroniony jako że to był alarm a nie sobie dla jak odpaliłem? XD
Przegiołem?
źródło: IMG_2719
Pobierz

Potem przywracamy handel w niedzielę.
#nieruchomosci
@mickpl: no w takim ujęciu to już bardziej. na sam tag myślę że nikt wpływowy nie zagląda nigdy, jak na głównej jest morda Tomczaka z 5000 wykopów to ewentualnie to może mieć jakiś wypływ
To jest zabawne jak przynajmniej 2 razy w tygodniu próbujesz sobie przypisać zasługi @affairz czy innych mireczkow po czym usuwasz 90 procent wpisów xD
@affairz: I to jest właśnie siła tagu XD Dotrzeć na tag to trzeba wiedzieć jak bo jest to totalnie nieintuicyjne. Za to tematy zaczynają się na tagu, jak np. że badania dla MRiT robiła firma krzak, potem wrzuca to mirek, repostuje kataryna i pod wieczór czytamy na wp.pl XD