@Goronco: odpisz jej, że niech znajdzie sobie chłopa i jemu ozdabia mieszkanie, a potem niech jej zrobi dzieciaka to będzie mogła z dzieckiem bawić się w dziecinne zabawy w typu wycinanie i robienie śmiesznych czapek ( ͡°͜ʖ͡°)
A serio to ja niby żartuje ale u tych kretynek to niemal zawsze o to chodzi - w domu siedzi sama to chce mieć życie towarzyskie w pracy,
@Goronco: Mental dość typowy dla takiej "Anetki" ale zadziwiająco dobra składnia i fraza. Obstawiam jakąś niespełnioną magister polonistyki na tej recepcji :P
@Goronco: ooo, w jej Projekcie (z wielkiej litery) nikt nie chciał uczestniczyć, straszne. Ps. zakładam, że to bait oczywiście. Tym bardziej, że moja żona ma na imię Aneta i one takie nie są ;-). (pomijając "aneta już kaszle", to akurat się zgadza).
@Goronco: aneta z gównostanowiska, jest w szoku ze nikogo nie interesowały jej gównokoncepcje. Dzień kratawa? Dzień szalonych czapek? Hmmmm, mozę dzień fiuta na wierzchu...? I jeszcze pretensje do całego wszechświata zamiast odrobiny autorefleksji, recepcyjna p0lka księżniczka, wszyscy klaskac uszami i wychwalać w niebogłosy, nieomylne aneciane wysrywy...
@Goronco: ja to mam cringe, że wykopki wierzą w tę sztampową historyjkę xD Anetka z haeru, która chce robić błaznów z pracowników i jest idiotką xD w bardziej oczywisty sposób się nie dało?
@zuchtomek: mam dokładnie taką regułę, na laskę w typie Anety, która regularnie #!$%@? mi skrzynkę wynurzeniami o Dniu Ziemi, akcjami Pokochaj Dwa Pedały itd
@Goronco W jednym ma rację. Ludzie z IT to w większości antyspołeczne buce, o ego wielkości Jowisza. Tacy hehe freethinkerzy toczący bekę z humanistów. Najlepiej to siedzieć w piwnicy na zdalnej, nie komunikować się z nikim, nie dociera do nich że istotna jest też komunikacja niewerbalna, współpraca, jakieś budowanie zespołu.
Ten aktor i postać Ghula wg mnie nosił cały serial na barkach. Całość jest bardzo dobra ale jak pojawia się Goggins na ekranie, to zaczyna być jeszcze lepiej. #fallout #seriale
#!$%@? mac, jaki cringe
Ja #!$%@?
#korposwiat #pracbaza #pracait #praca #logikarozowychpaskow
( ͡° ͜ʖ ͡°)
A serio to ja niby żartuje ale u tych kretynek to niemal zawsze o to chodzi - w domu siedzi sama to chce mieć życie towarzyskie w pracy,
Anetę ktoś powinien był już dawno #!$%@?ć za takie żale