Aktywne Wpisy

ztakisam +131
Cholera jak mam oddać samochód do mechanika to mnie skręca. Nie mówie, że nie ma super fachowców, są, ale jak na lekarstwo. Przykład, po którym mnie trzęsie. Mam opla diesla i przy odpalaniu wyskakiwał check engine. Za niskie napięcie w czujnikach dpf i czasem w pompie ABS. Oddałem auto do 2 mechaników... jeden pomierzył czujniki i cholera wie co tam jeszcze. Diagnoza - trzeba kupić 2 nowe czujniki nox 3200zl plus robota

szklarskaporeba +199
#usa Gwoli przypomnienia - w takim wyposażeniu przyszedł na protest okrzyknięty przez Republikanów bohater Kyle Rittenhouse.
źródło: merlin_178250748_cc08b3d7-f5fd-47c2-90dc-516189f5515e-articleLarge
Pobierz

#heheszki
źródło: comment_1670223343CYJZeLnlEhrLKQdz3SqXWU.jpg
PobierzCzemu nie było akcji, że odmawiali komentarza albo uciekali?
Czemu nie powiedział żaden pedobear że jak przyjedzie policja to wtedy zacznie gadać?
Normalni ludzi przyjeżdzają, nagrywają a ludzie nie protestują? Xd
Ci z ecpu mają jakieś prawa np. Jak policjant żeby zatrzymać?
Jak będziesz jechał prawidłowo autem i zablokuje Cię jakiś napakowany typ to mówisz sobie „nie no, on jest umięśniony, muszę robić to co on
@TrisssMerigold: uslyszenie zaezutow, a skazanie to sa dwa odrebne swiaty.
A gdyby twoja twarz pojawila sie przez pomylke, bo chlopaki pomylili klatki 48 i 48a, to co bys zrobila? Nie dopuazczasz takiej mozliwosci?
To ze wyszli po 48h moze rownie dobrze oznaczac, ze prokuratura nic na nich nie miala i nie byla w
Komentarz usunięty przez autora
https://policja.pl/pol/aktualnosci/178376,quotLowca-pedofilowquot-sam-okazal-sie-pedofilem.html