Aktywne Wpisy
snickers111a +102
#!$%@? zamówiłem se piccunie na glovo bo posiadówa w domu, czekam ponad 3 godziny na dostawe, byly w międzyczasie dwa telefony, że pizze juz w piecu, a potem że już dostawca wiezie.
No i przyjechała, niedość, że zimna to mam wrażenie że dostawca latał bokiem z tą pizzą bo wygląda tak jak na foto pic rel.
Daje chłopu 150zł (zamówienie za 145zł) - już 5 zł nie chciałem bo po takim czekaniu
No i przyjechała, niedość, że zimna to mam wrażenie że dostawca latał bokiem z tą pizzą bo wygląda tak jak na foto pic rel.
Daje chłopu 150zł (zamówienie za 145zł) - już 5 zł nie chciałem bo po takim czekaniu
jacas +232
Mordo, jaka wojna, pandemia, wsiadaj jedziemy do finału Ligi Mistrzów
#mecz
#mecz
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
A co do studiów, czyli jedynego krótkiego akapitu na temat to miałem studia techniczne głównie siedząc w labie.
Ale zamiast ładować miliardy w VAT-> marżę orlenu lepiej przeznaczyć tą kasę na komunikację publiczną( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cienki137: Wszyscy jesteśmy niepełnosprawni, wszyscy mieszkamy 60 km od miasta, nikt
@MatPL1122: Nie chcesz nie oszczędzaj, torpeduj i ośmieszaj wszystkie inicjatywy które mogą obniżyć zużycie i popyt i płacz i płać. Geniusz.
Śmieszą mnie te wasze wymówki i płacze a funkcjonariusz partyjny to ciebie zrobił.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Furox: Ja np jestem takim wygodnisiem, tylko do tego zdania trzeba by było dodać że to kiszenie się z plebsem trwa 4 razy dłużej niż podróżowanie samochodem.
Komentarz usunięty przez autora
Po pierwsze cena paliwa jest elementem wszystkiego co kupujemy - w większym, lub mniejszym stopniu.
Z kolei przez cenę paliwa, jak i cenę energii elektrycznej masa miast bardzo pocięła rozkłady jazdy. Na tyle, że teraz nie da się tego sensownie rozpatrywać jako alternatywę.