czy po takim odin project są realne szanse na zarabianie? czy to jest jak z każdym bootcampem? bo na backend jestem za głupi, ale w przeszłości stawiałem jakieś proste stronki.
@fraterperdurabo: Cisnę TOP jakoś od kwietnia, teraz kończę projekt ze statkami i powoli zaczynam Reacta. Nastaw się na to, że nie będzie łatwo i będziesz chciał to rzucić w #!$%@? co najmniej kilka razy ( ͡°͜ʖ͡°) Motywacja to jedno ale tutaj potrzeba dyscypliny, żeby codziennie przynajmniej chwilę posiedzieć nad kodem. I przygotuj się na dużo czytania - tak bardzo dużo.
Do przyszłych Ukraińców z regionu Kurska dotarła pomoc humanitarna. Niektórzy tak jak koniasz i groover próbują pierwszy raz w życiu coś innego niż chleb i woda #ukraina #rosja
czy po takim odin project są realne szanse na zarabianie? czy to jest jak z każdym bootcampem? bo na backend jestem za głupi, ale w przeszłości stawiałem jakieś proste stronki.
praca dla entry wyparowala
teraz tak, ale od marca zacznie sie temat ruszac (wakacyjne staze) i masz szanse sie wbic w tym okresie