Wpis z mikrobloga

P------a ta gra 10 pierwszych rankedow w nowym sezonie (mialem golda) , wyniki:

-w 4/10 gier nie moglem się ruszać i atakować

-w 4/10 gier osoba w moim teamie nie mogla się rosząc ani atakować

-wygrywaliśmy 35-18. wszystkie wierze przeciwnika zniszczone i nagle mnie wywalilo i przegrałem gre

Pezegrałem 8/10 gier kwalifikacyjnych, w 4 z nich bylem dc bez mozliwosci ataku i poruszania sie.

jak nie cofną tego sezonu to będzie bezsensu dalej grac (ofc mogę nadrobić i wspinać się z bronze do golda, bo na tym poziomie do ktorego spadlem same nooby są wiec gry sa bardzo latwe, ale szkoda mi czasu bo to sporo godzin zajmuje)

#leagueoflegends
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanKarmelek: Mozesz miec racje, bo od razu po rozpoczaciu 1-3 dezonu gralem od pierwszego dnia i zawsze przydzielalo mnie d bronze, a mimo tego zawsze konczylem na goldzie (po pol roku grania...)
  • Odpowiedz
@imarid: Szczerze to jescze nigdy nie mialem czegos takiego jak 'loss prevented' :) Nie wiem na jakiej zasadzie to działa, moze powiniennem wyjsc z gry, bo ja mialem problem taki, ze nie moglem sie ruszac ani atakowac (w grze bylem), w innych grach podobnie ale ktos z mojego teamu tak mial (pisze o UEW)
  • Odpowiedz
@krsQ: no trudno plakac nie bede, przynajmniej znajde czas na inne gry :) w-----a mnie, ze zajelo mi 6 miesiecy wyjscie z bronze do gold i tera znow to samo.

W ogole wiadomo cos czy bedzie kolejny reset sezonu? obecne pozycje nie majay odzwierciedlenia i polegają na tym kto mial mniejsze lagi w grze...
  • Odpowiedz
@nuwanda: ja mam jakieś 3 tysiące rankedow na koncie (tylko rankedy gram) i mam 0 gier loss prevent (nigdy nie mialem zadnego) i 0 kar. Przez 2 lata grania tez nie mialem zadnych lagow, ani jednego dc. A w tym tygodniu mialem w kazdje grze ;]
  • Odpowiedz