Wpis z mikrobloga

@kamiloslav: W czym ta ‚ideologia’ jest paskudna debilu wyjaśnisz mi? Rozumiesz ze ludzie tak między innymi się przeciwstawiając temu ze w Katarze za bycie gejem idzie się do więzienia? A w innych krajach islamskich grozi za to smierć? Czy popierasz to?
  • Odpowiedz
@Szalom: ale kto ci powiedzial, ze ja ich nienawidzę? Sam sobie cos wmawiasz pod swoja teorię. Staram sie ich milowac i przede wszystkim im współczuję, tego, jak bardzo sie zagubili. Arabów wyobraz sobie też szanuję, wrecz imponują mi pod pewnymi wzgledami obecnie
  • Odpowiedz
@Szalom: ty serio nie rozumiesz, nie mam nic do gejów, poza tym araby mnie też by zabiły, bo jestem ateistą. Bycie gejem, to jest bycie gejem, a nie żadne LGBT. LGBT to po prostu szkodliwa ideologia
  • Odpowiedz
@Matti28: Przeczytałeś to na głównej wykopu? Xd

Nie wiem co ty pierdzielisz nie będę nic mówił o żadnej ‚ideologii’ czy ‚organizacji’ lgbt ale flaga tęczowa w kraju arabskim jest po prostu głosem wsparcia i sprzeciwu wobec ich praktyk wobec innej orientacji. Tak trudno to zrozumieć?

@iustus_ultimus: tak, żyjąc w oblężonej twierdzy gadasz ze zepsuli ci ładny symbol xd wiem wiem Arabów szanujesz za kamieniowanie niewiernych, czy dyskrimancje kobiet
  • Odpowiedz
@Szalom: oni przynajmniej rozwiązali ten problem w zarodku bo widzieli do czego to zmierza twój sposób to się nie wychylać i robić wszystko w zaciszu twojego domu xd czy xos w tym stylu tak jak najbardziej. Na przykładzie Gdańska mogę powiedzieć że parady tęczowych były 15 lat temu i nie wzbudzały agresji. Obecnie to za mało ludzie noszą te tęczowe siatki na codzień, kolejnym krokiem będzie trzymanie się za ręce,
  • Odpowiedz
@Szalom: ile ty masz lat synek? Xd sprawdz sobie ile kolorow ma tęcza i jaki byl to pierwotnie symbol. To o czym wspominasz nie jest tęczą, bo tęcza tak nie wygląda. To po pierwsze. Po drugie to czemu imputujesz mi za co szanuje Arabów? Widze masz ciągoty do wysnuwania wnioskow na podstawie swojego swiatopogladu nie pytając kogos o zdanie. A teraz pozwol, ze zakoncze tą dyskusję, zapewne musisz iść jutro
  • Odpowiedz
ideologia to ideologia, te całe geje, transy i inne, to tylko narzędzie w rękach ideologii LGBT, każdy normalny gej czy trans gardzi tą ideologią

@kamiloslav: LGBT to skrótowiec od "Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender" i oznacza całą tę społeczność, gdzie tu jakaś ideologia?
  • Odpowiedz