Niepokoi mnie to, że wojna mi strasznie spowszedniała. Już nawet o niej nie myślę, raz na tydzień mi się tylko przypomni. Człowiek pracuje, ogląda filmy, pływa na basenie a 200km dalej ludzie się zabijają w okopach, #!$%@? ( ͡°ʖ̯͡°)
@Boczq551: Pisalem w sumie o Rosjanach ale w sumie tak. W drugą strone działa to podobnie. Nie napisałem nigdzie że jest nic nie warte tylko tyle że wchodząc do okopu zdajesz sobie świadomość tego że prawdopodobnie zginiesz. To fakt. Nie ma co tego wypierac, i z jednej i z drugiej strony działa to podobnie
@skarpetien: paradoksalnie powinieneś to odbierać jako pozytywną reakcję, poprawnie funkcjonujący organizm/mózg dąży w ten sposób do adaptacji i przywrócenia "rownowagi"
@calinowski: media też sieją panikę, a prawda jest taka że tacy ludzie jak @SzymonMikroblog: mają #!$%@? na wojnę oni chcą być po prostu fajni. Na świecie praktycznie cały czas toczy się 4 konflikty w których ginie więcej niż 10tys osób rocznie i co ? Dzieci też giną ale tamci mają inny kolor skóry więc to nie są lud..... Tak tak ukraina za nas umiera na krzyżu. Wojna potrwa tak długo
@skarpetien: dlatego ja bym #!$%@?ł przed wojną za granicę w razie czego. Przy pierwszym zrywie, gdzie serce rwie się do walki może i wydaje się to #!$%@? zachowaniem ale czas mija, wszyscy przechodzą do porządku dziennego, coraz mniej się mówi o wojnie na zachodzie, przychodzą mś i ludzie zaczynają żyć kopaniem balona a nie ostrzałem twoich pozycji a ty dalej gnijesz w pieprzonym okopie
#wojna
Żeby tylko w okopach. W bombardowaniach giną cywile.
@skarpetien: W okopach niech sobie giną, po to tam poszli. Giną niemowlaki do których utrzymania przy życiu nie ma prądu. To gorsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
A Arabia Saudyjska bombarduje Yemen
@Boczq551: ( ͡° ͜ʖ ͡°)