Aktywne Wpisy

Wrrronika +4
Jedyne co mi w życiu potrzebne to:
Tlen
Woda
Kalorie
Tlen
Woda
Kalorie

Nawoja +36
Hejka Mirki i Mirabelki, entuzjaści druku 3D! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
źródło: Szpuler empikk
Pobierz

Jak to jest z tym pytaniem o zgodę ojca przed zaręczynami? Wydaje mi się, że to jakieś przedpotopowa tradycja i absolutnie nie czuję powody abym miał się pytać o zdanie kogokolwiek innego niż mojego różowego. Z drugiej strony jak słucham znajomych to widzę, że w tym polskim lesie jednak sporo ludzi trzyma się mocno tej tradycji. Poradźcie czy faktycznie jest coś na rzeczy.
#rozowepaski #zwiazki
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #637e71514bf3873cacebfd97
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
może się go zapytać w kontekście "tato chcę wziąć ślub z anonem, czy nie będziesz o---------ł inb na weselu? czy lepiej cię nie zapraszać?"
z czymś takim żebyś ty się pytał o zgodę, nie spotkałem się w XX wieku (chociaż może
---
Zaakceptował: sokytsinolop
Podsumowując: kurtuazyjnie możesz z teściem wypić jakiś drogi trunek i porozmawiać o przyszłości
Chyba że ona jest z jakiejś rodziny z mega tradycjami i sama wyrazi wolę, żebyś zrobił coś takiego to wtedy możesz w ramach zachowania zwyczaju iść i dla formalności zapytać ojca
Komentarz usunięty przez autora