Wpis z mikrobloga

@skizo: poczekajcie jak szambo wybije po mundialu, teraz grubas jeszcze się hamuje. Do tego jego piesek Stanowski póki co w miarę cicho siedzi, ale do czasu.
  • Odpowiedz
@skizo: typowy obraz paranoika, który myśli, ze każde pytanie czy ogólnie temat wywiadu będzie dotyczył korupcji i sprawy z fryzjerem. natomiast jeśli sie jednak okazuje, ze są to zwykle pytania bez drugiego dna, to sam sobie je dodaje xD. myślę, ze Czesiu już niczym innym nie żyje; tak jak kolega @jacas napisał, po mundialu szambo wybije. nie mogę się doczekać
  • Odpowiedz
@skizo: jak na scamowskiego to i tak kulturalnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) coś czuję, że po batach z Argentyną się odpali jak Kowal wczoraj, tylko w drugą stronę
  • Odpowiedz
  • 37
@jacas @skizo @wrzeczysamej @skizo @mt1t29r2 @jacas @czechu92 @mirasKo-Kalwario Wypada miec tylko nadzieje ze jakims cudem czy innym karnym nie pokonaja arabow czy argentyny

Wtedy to wyjscie z grupy zacementuje ten cyrk na nast. Pol wieku... I w 2077 beda ludzieli zyli przeszloscia jak to messi zostal ograny przez POL a gruby zamiast zarzutow bedzie mial stawiane pomniki niczym Gorski, Piechniczek Lato czy inni za
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 29
@skizo: @Godir17: dokładnie oblężona twierdzą. Dzisiejszy materiał Meczyków z treningu i było słychać jak Michniewicz z dziennikarzami gada.
D: dlaczego gra pan tak i tak, dlaczego wystawia pan tego i tego?
M: a kogo mam wystawić, no powiedzcie logo jak tak się znacie. Jaki skład wystawić?

Parodysta
  • Odpowiedz
@skizo: wykopki śmieją się ze starych ludzi, którzy dają sobie manipulować a wcale nie są lepsi. Michniewicz sobie zażartował z uśmiechem na ustach, wszyscy wokół też się śmiali ale wykopek jeden z drugim tylko przeczytał i nie obejrzał źródła i już jazda z Michniewiczem że oblężona twierdza xDDD
  • Odpowiedz