Aktywne Wpisy

masternodeBTC +260
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

simpiara +89
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was ponownie 3 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was ponownie 3 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

źródło: comment_1669119071GHCM7g8lYkgcSuTH3nI9L3.jpg
Pobierz@BRZESZCZOTEMPOJAJAH: ja tam tylko dla funu się bawię xD
wczoraj z paczki za swapy 82 + x 20 - Bruno Guimarães PTG. Jak Brazylii ładnie pójdzie to piękna karta będzie xD
Ja to nie liczę na dobre trafy. Paczka 20x84, trafiłem jakiegoś placka z Kataru. Ogólnie otworzyłem mnóstwo paczek LW/SB/SBC najbardziej wartościowy wymienny to Salah i niewymienny Araujo PTG.
Ogólnie nawet z niewymiennych nie leci. Muszę sam handlować i zbierać na skład. To Hero zrobię bo liczę na jakiegoś obrońcę chociaż albo na Al Owairana, 600k by mi odblokował na budżecie bo mam
ja tam na handelek średnio pół godzinki dziennie.
Z otwieranych paczek naj drop to Eusebio 91 ( ͡° ͜ʖ ͡°) niewymienny, ale w sumie karta do końca gry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dziś nowe tokeny. Może niepotrzebnie otworzyłem tą paczkę wczoraj za 3 tokeny, tak braknie na wymianę 20x84
Czasem mi coś dropnie, ale w trakcie eventów dostaje głównie karty o najniższej wartości w stylu Ricen, jakiś arab, Milik xD jedynie ten Bruno wczoraj.
A jakiś Maciuś otworzy paczkę za 8 rangę i dostanie IF Mbappe.
Widziałem na grupie jakiejś screena gdzie gość dostał 2x IFa Mbappe wymiennego.
nie tracę hajsu na takie bajery. Wolę sobie pohandlować trochę.