Mój znajomy poznał #rozowepaski z innego miasta na #tinder i po dwóch spotkaniach kupił jej na urodziny zestaw biżuterii za 1k xD sami sobie gotujecie ten los #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
@pancreaticcarcinoma: stać mnie by było wydać tyle na prezent dla baby ale po co xd tym bardziej nie po 2 spotkaniach z tindera xd A i tak z wiekiem bardziej cenie laurkę czy jakiś inny prezent zrobiony samemu niż pójście do sklepu
trochę, ja na pierwszych randkach zazwyczaj dostawałam p--o w plastikowym kubku ehh
zalezy od statusu materialnego twojego przyjaciela. dla niektorych 1k to jak dla innych 100 zl, w takim wypadku 3 piwa w kubku na jakims evencie nie sa droga inwestycja ( ͡°͜ʖ͡°)
O jprdl! Pamietam jak sie bawilem w tindera i zdarzylo mi sie że na drugiej, czy trzeciej randce mowilem, że nie mam kasy bo w sumie nie miałem. Zero problemu, dziewczyna placila za mnie, ja placilem na kolejnej randce i tyle....
Wtedy to byl przypadek ale dzis myślę, że moze warto bylo tak testować celowo.
Kolezanka ze studiów kilka razy miala pizze zamowiana przez roznych spermiarzy z tindera ktorych nigdy nie planowala
strony kobiet wzroslo dopiero w momencie gdy znalazlem sie w zwiazku z obecna, bo teraz w ich oczach jestem juz zweryfikowany jako material na partnera
@jegertilbake: Skąd ja to znam XD Mam znajomą co jak mam kogoś to się klei. Jak jestem sam to nie XD
inb4 koleżanka bardzo spoko i do tego dzięki niej mam dojście do wielu imprez (bardzo towarzyska), ale natury nie oszukasz XD
zalezy od statusu materialnego twojego przyjaciela. dla niektorych 1k to jak dla innych 100 zl, w takim wypadku 3 piwa w kubku na jakims evencie nie sa droga inwestycja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem facetem ale jeśli on tak szasta kasą to też bym się umowił xD
Wtedy to byl przypadek ale dzis myślę, że moze warto bylo tak testować celowo.
Kolezanka ze studiów kilka razy miala pizze zamowiana przez roznych spermiarzy z tindera ktorych nigdy nie planowala
Komentarz usunięty przez autora
@jegertilbake: Skąd ja to znam XD Mam znajomą co jak mam kogoś to się klei. Jak jestem sam to nie XD
inb4 koleżanka bardzo spoko i do tego dzięki niej mam dojście do wielu imprez (bardzo towarzyska), ale natury nie oszukasz XD
Komentarz usunięty przez autora