Wpis z mikrobloga

@herbatawmleku: już mnie w-------s to skończę temat tutaj. powiem wprost jak cie ciotka pyta na imieninach mamy co to za styl, to odpowiadasz : ciotka ja nie mam stylu mój styl to pudrowa bluza i za małe skary po młodszej siostrze które tyram od miesiąca.

Lubie ludzi którzy się wyróżniają nawet kpopowcy maja jakiś styl. A ty masz pudrowa bluzę i stare skarpety. Elo
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kiszczak: może się podoba, w p-----e to mam, ale jak gość mówi że ma to na sobie pierwszy raz a ja wbijam na profil a tam fotka z wczoraj w tych samych skarach, fotka 5 dni temu stylowa taka sama jak dziś. No rozumiem że coś się może komuś podobać ale bez przesady haha. W sumie mógł to zostawić dla siebie a nie chwalić się na cały wykop że nie
  • Odpowiedz
@acan123

gość mówi że ma to na sobie pierwszy raz

Przyznam, że mnie to rozbawiło. Jak można tak bezmyślnie kłamać, jak dowody na kłamstwo są dosłownie na jedno kliknięcie :)
  • Odpowiedz
@kiszczak: no też się zaskoczyłem, nawet zdążyłem pomyśleć że za każdym postem fotki po godzinie to usuwa, ale nie, wchodzisz na profil a tam jeb skary w kotki wczoraj dziś i jutro.
  • Odpowiedz