Aktywne Wpisy
nevin +55
Dlaczego prawactwo ma problem z miastami 15 minutowymi? Nie potrafię sobie wyobrazić argumentacji, która by krytykowała taki pomysł. Przecież takie miasto to same zalety. O #!$%@? im chodzi?
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
SEGATASANSHIRO +67
Dzieciątko z lasu, was tak kiedyś ogrzewała jakaś kobieta? #przegryw #bekazlewactwa
Obecnie polskie szkolnictwo jest fabryką traumy i wiele czynników na to się składa. Jednym ze sposobów ulepszenia procesu kształcenia jest... likwidacja ocen! Spopularyzujmy pozytywne zmiany w polskiej edukacji, bo są relatywnie łatwe do wprowadzenia na już, całkowicie legalne i pomogą uratować wiele istnień i co za tym idzie przyszłych pokoleń.
#edukacja #depresja #szkola #szkolnictwo #libertarianizm #studia
Nie wiem kiedy i do jakiej szkoły chodziłeś, ale ja chodziłem do podstawówki dobre kilkanaście lat temu, w małej wsi na Podkarpaciu i każdy nauczyciel zawsze zaznaczał wszystkie błędy czerwonym długopisem, więc dobrze wiedzieliśmy co było
@RozowaZielonka: A tak, bez dzwonka, bo dlaczego chcesz traktować w gorszy sposób ludzi, których dźwięk dzwonka drażni? Jestem jedną z tych osób, których ten ogólny hałas i chaos na korytarzach męczy. Mnie to nawet zwykłe luźne spotkanie z ludźmi męczy, kiedy każdy gada z każdym, bo to jest dźwięk, którego mój mózg nie potrafi filtrować. Dzisiaj właśnie byłem na takiej imprezie. To mnie męczy do tego
@Libertarianie: 100% zgoda. Po prostu odniosłem wrażenie, że jednego raka jakim jest obecne szkolnictwo chcecie zastąpić innym rakiem jakim jest likwidacja ocen na poziomie krajowym.