Wpis z mikrobloga

Obejrzałam Pandore na YouTube, oj widać zgrzyty między Monika i Mikim:
- Miki znowu pitoli o pociągu fizycznym do Hanki i jak jej nie było to brakowało mu kogoś do kogo czuł pociąg fizyczny czy coś takiego
- Monika mówi że najpierw zauroczyła się Mikim a potem go poznała
- Monika mówi że nie naciskała na pocałunek a Miki jej wylicza sytuację kiedy naciskała.
Do tego wymiana groźnych spojrzeń między nimi.
Jeśli jeszcze komuś się wydawało, że oni jednak są parą to moim zdaniem na 100% nie.
#hotelparadise
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lolek1011: oni jako para to bylaby sytuacja analogiczna do czestego motywu w filmach - geek gets a girl. Ja jestem sceptyczna co do takich historii, z moich obserwacji wynika ze kobiety sa bardziej skore do pojscia na kompromis i bycia amatorem dla jakiejs stwory, parafrazujac powiedzenie
  • Odpowiedz
@X0__x0: yes, poza tym najczęściej nie sprawdzają się związki, w których kobieta jest mądrzejsza od faceta ( ͡° ͜ʖ ͡°)..widać, że Mikuś na tym tle ma kompleksy (że jest piękny, to on wie xD)
  • Odpowiedz
@MiLobuzik: to tez moge potwierdzic z doświadczenia, staralam sie nawet tonowac i nie mowic i rzeczach ktore mnie interesuja za duzo. I tak nie chcial sluchac.
Wiem ze to brzmi nieskromnie :'). Sa tez ludzie ktorzy sa urazeni gdy ich partner jest bardziej towarzyski i skupia na sobie uwage grupy. Troche to przykre, tym bardziej jesli nie wykorzystujesz swoich atutow zeby ośmieszyc te osobe i nie chcesz zeby czula sie
  • Odpowiedz
@Lolek1011: ja też twierdzilam, że nie są. Ogladalam te youtubowe filmiki oprócz tej pandory i żenujące byly filmiki z TVN7, gdzie byli we troje (Hania, Mikolaj, Andżelika) + dziennikarka. Miki cały czas, że tylko Hania, że najładniejsza Hania i nikt więcej i takie p--------y... ech...
  • Odpowiedz
@MajaF1: dokładnie, po HP, na nagraniach z TVN7 znów te maślane oczy do Hamki - tragedia.
Jednocześnie oczywiście (jak to Mikuś) wczoraj np. szydził z niej na lajwie z Presidente.
Chłopiec jest jeszcze chłopcem...ładnym, ale cóż ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@X0__x0: Z Hanką po programie nikt nie miał kontaktu. Dopiero kiedy zaczęła się emisja to zaczęła się kumplować z Natalią i Wentylem. Na imprezy wpadała tylko na pokaz, stąd jej mina na zdjęciach.
  • Odpowiedz