Aktywne Wpisy
jackpir +262
Ja pier--le, to studio mundialowe to jakiś żart. Kto wpadł na pomysł, żeby jako eksperta od turnieju mistrzowskiego zatrudnić Artura Wichniarka? Chłop siedzi w garniturze z taką miną, jakby co najmniej tłumaczył Guardioli taktykę na finał Ligi Mistrzów, a ja przypominam jego „wielką” karierę.
Kim był ten potężny reprezentant?
W kadrze: 17 meczów i zawrotne 4 gole (głównie w sparingach z potęgami typu Estonia). Na żadnym mundialu jako piłkarz nawet nie powąchał murawy, ale
Kim był ten potężny reprezentant?
W kadrze: 17 meczów i zawrotne 4 gole (głównie w sparingach z potęgami typu Estonia). Na żadnym mundialu jako piłkarz nawet nie powąchał murawy, ale
źródło: xddd
Pobierz
YabadabaduHehe +82
#mecz
Ja to nie wiem o co wam chodzi z tym Borkiem. Można go nie lubić ale komentatorem jest super. Jest zaangażowany, czuć emocje gdy komentuje. O wiele lepiej się ogląda gdy komentuje
Ja to nie wiem o co wam chodzi z tym Borkiem. Można go nie lubić ale komentatorem jest super. Jest zaangażowany, czuć emocje gdy komentuje. O wiele lepiej się ogląda gdy komentuje

źródło: comment_1668764472CvnV3obfSC7UeedUU5Prf3.jpg
PobierzLudzie poprzez rozpłód wciągają w swoje "zabawy" osobę trzecią, która nie miała możliwości wyrazić zgody na wrzucenie w ten p--------k, więc takie zachowanie nie powinno być szanowane. Niech każdy ryzykuje swoim życiem, a nie tworzy nowe potrzeby.
źródło: comment_1668802282oW4alEo8gQqFWvSTsl2a1j.jpg
Pobierzbez sensu dyskusja
źródło: comment_16688046318uRuiKNktiwSkRRyAovZvY.jpg
Pobierzźródło: comment_1668809934jlSTEzlDUeTsiWWS4o3Rmd.jpg
Pobierz@vieniasn: przestań, przecież antynatalisci to najbardziej empatyczna i inteligentna grupa społeczna we wszechświecie. I przy okazji najskromniejsza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vieniasn: Nie da się nie mieć "p----------o życia" (pleonazm) będąc istotą czującą. Można jedynie być tymczasowo w relatywnie korzystnej sytuacji, która niemniej musi mieć swój kres (z tego m.in. wynika przejebywalność życia). Jest pewne, że jako zapewne ktoś znajdujący się aktualnie w takowej (co aż nadto wynika z twojej ignorancji), również nie unikniesz nieuchronnej zmiany.
Natomiast
źródło: comment_1668843911KMZqY7DS0BEYB4SjdHRoUh.jpg
Pobierzźródło: comment_1668844499IBrjSTGVVmpTsHVVdLi7Lc.jpg
Pobierz