Ja to nie wiem o co wam chodzi z tym Borkiem. Można go nie lubić ale komentatorem jest super. Jest zaangażowany, czuć emocje gdy komentuje. O wiele lepiej się ogląda gdy komentuje
@YabadabaduHehe: Nie zamyka się nawet na sekundę i pół meczu pieprzy o jakichś piłkarzach co grali 50 lat temu i meczach które się odbyły nie wiadomo kiedy
@YabadabaduHehe: ma pewne maniery, ktore na dluzsza mete irytuja. powtarzanie po 3 razy nazwy kraju i tego, co robi np "brazylia sie pozbierala, brazylia wrocila, brazylia sie odbudowala" albo slynny juz slownik synonimow. no i robienie galy messiemu
@YabadabaduHehe: No niby tak, ale jak wiesz jaki to jest człowiek - ma wywalone ego i pozuje na kogoś kim nie jest. plus to co pisali wyżej i obraz zmienia się o 180 stopni..
@YabadabaduHehe: dobrze sie slucha tylko jak leci w tle. jak zaczynasz sluchac tego jego p---------a to aż głowa boli. do tego jest obrzydliwy jako osoba.
@YabadabaduHehe: opowiada jakieś anegdoty zamiast komentować to co się dzieje na boisku. Zdarza się że w trakcie jego p---------a wpada bramka, bo Mateo zakochał się w swoim głosie i nie ma zamiaru przestać trajkotać
Ja to nie wiem o co wam chodzi z tym Borkiem. Można go nie lubić ale komentatorem jest super. Jest zaangażowany, czuć emocje gdy komentuje. O wiele lepiej się ogląda gdy komentuje
czy to oficjalne konto syna Mateusza Borka?
No niby tak, ale jak wiesz jaki to jest człowiek - ma wywalone ego i pozuje na kogoś kim nie jest. plus to co pisali wyżej i obraz zmienia się o 180 stopni..
@YabadabaduHehe: dobrze sie slucha tylko jak leci w tle. jak zaczynasz sluchac tego jego p---------a to aż głowa boli. do tego jest obrzydliwy jako osoba.