Aktywne Wpisy
MrSilesia +48
Właśnie wróciłem z pierwszej wizyty córki lvl3 u dentysty. 5 zębów mlecznych do leczenia z próchnicy. Zapłaciłem 200 zł, żeby się dowiedzieć, że muszę wydać jeszcze 2,5k. Na serio to tyle kosztuje czy ja akurat wybrałem drogiego dentystę? (taki dobrze oceniany, dla dzieci). Ktoś ma doświadczenia w tym temacie? #wykop30plus #wykop40plus #dentysta #dzieci
Thror +1077
Zgodnie z obietnicą (link) przesyłam wyniki badań mojej próbki kreatyny firmy SFD (lepiej późno niż wcale).
Poziom rtęci został przekroczony czterokrotnie. Na wszelki wypadek poinformowałem sanepid w Opolu o przekroczeniu norm. Sanepid potwierdził, że moja partia została wycofana ze sprzedaży. Strona SFD także to potwierdza, po wpisaniu numeru partii 081.222
https://sklep.sfd.pl/produkt/SzukajPartii.aspx
#sfd #kreatyna
Poziom rtęci został przekroczony czterokrotnie. Na wszelki wypadek poinformowałem sanepid w Opolu o przekroczeniu norm. Sanepid potwierdził, że moja partia została wycofana ze sprzedaży. Strona SFD także to potwierdza, po wpisaniu numeru partii 081.222
https://sklep.sfd.pl/produkt/SzukajPartii.aspx
#sfd #kreatyna
"5 milionów nielegalnych imigrantów przekroczyła naszą granicę za rządów administracji Bidena. I teraz porównajmy to z tym, ilu Rosjan najechało Ukrainę. 82 tysięcy Rosjan najechało Ukrainę. Myślę, że amerykańscy obywatele płacący podatki w tym kraju zasługują by się dowiedzieć dlaczego administracja Bidena jest tak bardzo zainteresowana ochroną granic Ukrainy, a nie jest zainteresowana ochroną naszych granic".
PS. Oczywiście liczba 82 tysięcy Rosjan wzięta z IDZD.
#ukraina #polityka
Kumplu, nie musisz wyruszać za ocean... i na swoim podwórku już dawno granice żenady zostały przekroczone, przez niektórych polityków ;)
A mówimy jednak o Polsce, państwie frontowym. Nasze oszołomy przynajmniej wiedzą gdzie ta Ukraina leży, w przeciwieństwie do tamtych... tępaków.
Komentarz usunięty przez moderatora
wiem, że polaczek tego nie zrozumie bo jest genetycznie przystosowany do robienia wszystkim dookoła dobrze tylko nie sobie ¯\_(ツ)_/¯
Trochę jak u nas, szuria i debile określają się mianem konserwatystów a ci prawdziwi konserwatyści nie chcą być kojarzeni z MAGA, Trumpem i jego ludzmi.
Zobaczymy co przyniesie przyszłość, mam nadzieję, że Republikanie wezmą kogoś normalnego (czytaj DeSantisa) bo Trump to nic dobrego ani
Amerykanie też są od ciebie mądrzejsi, bo wiedza, że Europa to ich strefa wpływów i sojusznik, a słabość USA wzgledem Rosji moze miec fatalne konsekwencje.