Aktywne Wpisy

choochoomotherfucker +339
Nie do końca rozumiem hejt na użytkowanie SM42 z węglarkami w mieście jako osobówki. Sama się takowymi nie poruszam, natomiast podobają mi się i widzę szereg plusów:
+ siedzisz wysoko, światła innych aut nie rażą tak mocno w nocy
+ doskonała widoczność na pół miasta
+ przestronne wnętrze, zmieści się rodzina, pies, rower, wózek, zakupy i pół osiedla
+ radzi sobie z krawężnikami, śniegiem i torami bez narzekania
+ charakterystyczny warkot i wstrząsy skutecznie wyciszają myśli i
+ siedzisz wysoko, światła innych aut nie rażą tak mocno w nocy
+ doskonała widoczność na pół miasta
+ przestronne wnętrze, zmieści się rodzina, pies, rower, wózek, zakupy i pół osiedla
+ radzi sobie z krawężnikami, śniegiem i torami bez narzekania
+ charakterystyczny warkot i wstrząsy skutecznie wyciszają myśli i
źródło: taxi4
Pobierz
pokrentnik +561
Nie do końca rozumiem hejt na użytkowanie koparki kołowej Bagger 293 w mieście jako codziennego środka transportu. Sam się takim nie poruszam (bo zajmuje trzy województwa), ale widzę szereg plusów:
Siedzisz wysoko: Dosłownie nad chmurami (kabina jest na wysokości kilkunastu pięter). Światła innych aut nie rażą, bo ich nawet nie widzisz – są gdzieś 90 metrów pod Tobą.
+Prześwit i krawężniki: Dziurawe drogi? Bagger nie zauważa dziur, on je tworzy. Krawężnik o wysokości pół
Siedzisz wysoko: Dosłownie nad chmurami (kabina jest na wysokości kilkunastu pięter). Światła innych aut nie rażą, bo ich nawet nie widzisz – są gdzieś 90 metrów pod Tobą.
+Prześwit i krawężniki: Dziurawe drogi? Bagger nie zauważa dziur, on je tworzy. Krawężnik o wysokości pół
źródło: 467855110_1307760930579972_3510903690263422892_n
Pobierz

Najprawdopodobniej zmieniam pracę, nadrabiam braki i rozkminiam sobie #symfony6 #php8 a dokładnie bundle'a EasyAdmin.
Czy EasyAdmin jest mocnym standardem do tworzenia Panelu admina? Pytam z perspektywy dobrej praktyki.
Czy w firmach często jest to wykorzystywane?
#programowanie #programista25k
Takich bundli beda uzywaly software housy robiace produkt dla klienta oby szybciej. Wiec zalezy gdzie zamierzasz pracowac.
Komentarz usunięty przez autora
Zawsze jak rozkminiałem nowy framework to zawsze sobie po prostu budowałem panel admina ze wszystkimi potrzebnymi opcjami: logowanie, uprawnienia, użytkownicy + kilka jakiś modułów z różnymi typami pól i funkcji. Dobry tok myślenia w przypadku #symfony ?
@kozik_wnb: jak chcesz uprawiać freelancerkę to sobie rób.
W profesjonalnych firmach takie rzeczy są już zrobione. Jeśli chcesz iść w backend to naucz się lepiej wystawiać i implementować zewnętrzne API, zarówno
Chodzi mi o samo jego nauczenie się - elementy które są potrzebne do stworzenia Panelu admina wystarczają do stworzenia całej aplikacji bo je wszędzie wykorzystam.
Po prostu rozkminiając #symfony trafiłem na EasyAdmina, bardzo mi się jego prostota spodobała, stąd pierwotne pytanie.
O rozwiązywaniu złożonych problemów mówić mi nie musisz, o API