Aktywne Wpisy

FunkyMonkey +1274
Najzabawniejsze, że konowały nie mają gdzie uciec. xD Bo co powiedzą? „Jak wam się nie podoba to wyjadę do Niemiec zarabiać dwa razy mniej”? xD
#lekarz100k #medycyna #konowalposting
#lekarz100k #medycyna #konowalposting

Odki +100
Postawienie domu w 2020 to byl mój najlepszy strzał w życiu. W sumie wydałem 600k a dziś od ręki dzieki miejscu w ktorym stoi daja mi za niego 2mln zl od ręki. (Północ Krakowa) Jak bardzo bym sie nie potknął finansowo w zyciu to jestem dalej na plus.
#gielda
#gielda

Najprawdopodobniej zmieniam pracę, nadrabiam braki i rozkminiam sobie #symfony6 #php8 a dokładnie bundle'a EasyAdmin.
Czy EasyAdmin jest mocnym standardem do tworzenia Panelu admina? Pytam z perspektywy dobrej praktyki.
Czy w firmach często jest to wykorzystywane?
#programowanie #programista25k
Takich bundli beda uzywaly software housy robiace produkt dla klienta oby szybciej. Wiec zalezy gdzie zamierzasz pracowac.
Komentarz usunięty przez autora
Zawsze jak rozkminiałem nowy framework to zawsze sobie po prostu budowałem panel admina ze wszystkimi potrzebnymi opcjami: logowanie, uprawnienia, użytkownicy + kilka jakiś modułów z różnymi typami pól i funkcji. Dobry tok myślenia w przypadku #symfony ?
@kozik_wnb: jak chcesz uprawiać freelancerkę to sobie rób.
W profesjonalnych firmach takie rzeczy są już zrobione. Jeśli chcesz iść w backend to naucz się lepiej wystawiać i implementować zewnętrzne API, zarówno
Chodzi mi o samo jego nauczenie się - elementy które są potrzebne do stworzenia Panelu admina wystarczają do stworzenia całej aplikacji bo je wszędzie wykorzystam.
Po prostu rozkminiając #symfony trafiłem na EasyAdmina, bardzo mi się jego prostota spodobała, stąd pierwotne pytanie.
O rozwiązywaniu złożonych problemów mówić mi nie musisz, o API