Aktywne Wpisy
FoczanPingwianu +722
Pijcie ze mną kompot. W piątek zakończyłem roczny maraton w IT. Postanowiłem sobie rok temu, że poświęcę prawie cały swój czas na pracę - w najgorętszych okresach nawet 18h 6 dni w tygodniu. Przerwa na spanie, jakieś jedzenie i trochę zabawy z dziećmi. Brałem wszystkie zlecenia jak leci. Teraz miesiąc albo dwa urlopu i wracam do normalnego życia. Udało mi się zrobić na czysto 1.6mln zł, co jest dla mnie potężną dawką

goralcas +372
Wiecie czego mi brakuje we współczesnych smarfonach? Diody powiadomień, to było zajebiste!
#telefony
#telefony
źródło: temp_file1676983227403162842
Pobierz

Im szybciej nauczysz się powyższej zasady to tym spokojniejsze będziesz miała życie zarówno prywatne jak i zawodowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więc czasem warto się poświęcić ale to od firmy wszystko zależy jak traktują człowieka
Odinstalowuję teamsy przed urlopem, żeby choćby z braku laku na kiblu w to nie kliknąć.
Olej, odpoczywaj i daj temu spokój. Nie oglądaj się na tych niewolników którzy podczas wolnego jednak pracują ‚bo prezes oczekuje’. Szanuj się :)
Jakby było to coś faktycznie ważnego, szefu nie p---------y się w Teamsy oczekując, że odczytasz lub nie na urlopie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@kiszczak: może właśnie to był powód. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Greensy: ja na pewno nie awansuje wiec.
@skyfire: problem w tym, ze są ludzie niezastąpieni xD jak mój kierownik był na urlopie a coś się zesralo to musiałam do niego napisać (to jest człowiek co jest pracoholikiem i nawet na urlopie pracuje normalnie przed kompem) bo on jedyny znał i mój