Aktywne Wpisy
D07IFP +16
W środę urodził mi się synek (pierworodny). Wiem, że Wykop to nie jest najlepsze miejsce na takie pytania, ale dziś jest niedziela i ciężko zasięgnąć rady specjalisty. Dlatego prośba o wsparcie żebym to jakoś dźwignął - nie tylko plusem na odwagę, ale może również odpowiedziami na moje wątpliwości.
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie

prostymirek +221
ZACZĘŁO SIĘ
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: 2
Pobierz

1. podobno właśnie skończył sie sezon w TFT? kiedy zaczyna się nowy - w grudniu czy w styczniu?
bo jeszcze w to nie grałem a chciałbym się nauczyć grać zanim ruszy nowy sezon, wcześniej aby grałem w szachy doty
2. ponoć jest jakiś addon do TFT który dużo podpowiada podczas gry, co to za addon? nie banują za używanie takiego czegoś?
3. dodałem sobie te różne kapsuły z amazonu do lola/tft ale nadal nie otrzymałem waluty RP - jak długo się na to czeka? (konta na pewno dobre)
4. i ostatnie czy znacie jakiś poradnik dla początkującego żeby sobie na spokojnie poczytać co z czym się je w tej grze i ogarnąć podstawy?
#tft #leagueoflegends
1. Postacie można łączyć tworząc ich silniejsze wersje, 3 te same postacie tworzą postać na 2 poziomie a dalej 3 postacie na 2 poziomie stworzą postać na 3 poziomie, najsilniejszą wersję.
2. Postacie dzielą się według tego jaka jest ich wartość w złocie, co odzwierciedla też ich wpływ na mecz. To jakie masz szanse na wylosowanie słabszych czy silniejszych postaci zależy od poziomy, który masz. Niektóre taktyki