Mam pytanie, jakie produkty polecacie, które mają dużo białka, mało kcal i fatu, nie trzeba ich gotować, smażyć itp ( ͡°͜ʖ͡°) Smak jest nieistotny, ostatnio jem suchy twaróg ( ͡°͜ʖ͡°)
Moje chęci do gotowania wynoszą 0%, a jakoś bialeczko trzeba nabić xD
Chyba @DywanTv polecał jakiś fajny serek w aldim? Dobrze pamietam, co miał z 50g białka mało kcal i fatu, ale nie mogę znaleźć posta xD
@Zimny-jak-lod: Tak, serek homogenizowany naturalny. Oprócz oczywistości jak skyr, to pierś z kurczaka wędzona, często jest dostępna i całkiem smaczna.
@DywanTv: ooo mam tego s------a, no makrosy eleganckie ( ͡°͜ʖ͡°) głupie pytanie, czy białko z niego jest pełnowartościowe? Mięsko, jajka wiadomo, a ten serek?
Mam pytanie, jakie produkty polecacie, które mają dużo białka, mało kcal i fatu, nie trzeba ich gotować, smażyć itp ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Smak jest nieistotny, ostatnio jem suchy twaróg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moje chęci do gotowania wynoszą 0%, a jakoś bialeczko trzeba nabić xD
Chyba @DywanTv polecał jakiś fajny serek w aldim? Dobrze pamietam, co miał z 50g białka mało kcal i fatu, ale nie mogę znaleźć posta xD
Pozdrawiam was wszystkich ;-)
#mikrokoksy #dieta #gotowanie #sport #odchudzanie #redukcja #silownia
#mirkokoksy
źródło: comment_1668462697EdfWpTpiSjqCM7297eVo7A.jpg
PobierzZapraszamy https://www.wykop.pl/wpis/68760651/od-kolegi-dostalem-2-wiaderka-bialka-sojowego-on-k/ XD jeżeli ufać wyszukiwarce wychodzi ponad 80g białka na 100g i jakieś 380 kalorii.
Flaki wołowe. Szynka konserwowa z biedry. Tatar. Tuńczyk. Mozzarella light. Gotowe galarety mięsne z warzywami.
@Zimny-jak-lod:
28 października kupowałem 500gram skyr Mlekovity w lidlu w Grudziądzu, może u Ciebie też będzie :)