Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Raa_V: Ja ciągle mam nadzieję, że jest to część master planu Ferrari, który zakłada P3 w konstruktorce i dzięki temu więcej czasu w tunelu i na symulacje. Kasa nie jest problemem i nigdy nie była w Maranello ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Raa_V: Niech zatrudnią Flavio. Co prawda w dłuższej perspektywie skończy się aferami i inbami, ale chociaż zdobędą z te dwa tytuły, by wyzerować licznik bijący od 2007 :D Ale Flavio ustawiałby Sainza do pionu :DD
  • Odpowiedz
@Raa_V: u Włochów to ważne. Na pogrzebie Mauro Forghieri obok Elkanena stał Colleta co każdy kto oglądał ojca chrzestnego wie co to znaczy
  • Odpowiedz
Dyskutowane są możliwe zmiany, ze względu na błędy w niezawodności i strategii, które doprowadziły do nagłego załamania nadziei na tytuł i zakłóconych relacji z Leclercem

@Raa_V: w końcu!

Ale branie Freda nie wiem czy nie jest gaszeniem pożaru benzyną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@klepacz: Inaki i jego zespół odpowiada za strategię.

Ogólnie się zgadzam mym zdaniem im trzeba więcej zmian niż jednego szefa ale ktoś to musi zrobić i się zgodzić na te zmiany

Budkowski!
  • Odpowiedz
@Raa_V: Wywalenie Binotto tak na prawdę niewiele zmieni a nawet pogorszy jeżeli przyjdzie tam taki Vasser według mnie poza oczywistościami takimi jak pit wall itp problem leży gdzieś wyżej a po prostu zbiera się za to szefowi zespołu. Co do samego Binotto jako szef jest jaki jest ale za to jako inżynier to dalej wartościowa osoba o ile dobrze pamiętam to on odpowiadał za silnik w ferrari za czasów Schumachera.
  • Odpowiedz