Aktywne Wpisy
mookie +110
Obecny hajp na bycie rentierem czy tam landlordem i wejście w kawalerki na wynajem by mieć "dochód pasywny" to przypomina mi nieco przełom końca lat 90 i nowego millenium, kiedy takim złotym biznesem o którym wówczas marzył każdy Janusz z wąsem to była jazda na taryfie w dużym mieście jak Warszawa, Kraków czy Wrocław.
Oczywiście profesja ta nie była dla każdego, a dla wybranych którzy byli na tyle majętni i obrotni że
Oczywiście profesja ta nie była dla każdego, a dla wybranych którzy byli na tyle majętni i obrotni że

120_Dni_Sodomy +41
Podobno jesteście potomkami ludzi z kresów, ale #!$%@? coś mi się nie zgadza bo zawsze jak jestem na ścianie wschodniej to ludzie są do rany przyłóż.
Myślałem, że chamstwa i buractwa mojego rodzinnego Krakowa nic nie przebije, ale jak widać człowiek uczy się całe życie xD
#wroclaw #krakow #gorzkiezale
@NadmiarNiedoboru: Coś ci się poszmegliło.
To są ziemie odzyskane, i mimo że było tu dużo ludzi sprowadzanych ze wschodu, to tak ogólnie dolny śląsk jest miksem całej Polski
Komentarz usunięty przez autora
We Wrocławiu masz taki napływ ludności z wiosek, że ludzi z Wrocławia to tu niewiele jest. Całkiem sporo masz ludzi ze słomą w butach którzy teraz są kimś bo pracujom w KORPO.
@Rad-X: Miks to jedno. Mimo wszystko Lwów i Wilno jest kojarzony z Wroclawiem ze wzgledu na politechniki i to, że ELYTA była stamtąd.
@NadmiarNiedoboru: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Marchewa24: Nie generalizowałbym, ale niestety różnica w myśleniu jest częsta i to widać po jakimś czasie.
@NadmiarNiedoboru: Cóżeś mordo odwalił, bo ludzie na zachodniej ścianie to całkiem mili zwykli być? :P
"A nawet jeszcze nie wyszedłem z mieszkania".