Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RoninX: był już chyba, ale jest fajny. koleś siedzi w krabie i ma tyle miejsca co niejeden mirosław w pokoju swoim :)

Ostatnio w muzeum w Otrębusach wlazłem do Rudy 102 (pozwalają) to powiem Wam, że w porównaniu do Kraba to jest trumna w stosunku do salonu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cieciowy: jeszcze uda mi się wkleić coś czego nie było ;) na pewno są tutaj ujęcia z materiału z Ługańszczyzny sprzed kilku dni, ale wnętrze nowe tak mi się wydaje.
  • Odpowiedz
@cieciowy: zresztą Oleg mówi, że [poza tym, że] Krab i wiele razy życie uratował to jeszcze jest klima/grzejnik i "czajnik" [?]. I strzela wszystkim czym go nakarmią.
  • Odpowiedz
@RoninX: no raczej nie .Na kraby podpisaliśmy kontrakt z Ukrainą na gruby hajs tylko ciekawe z czego oni zapłacą jak tam gospodarka w zapaści.żeby znowu nie było że oddali za darmo
  • Odpowiedz
@RoninX: częściowo a reszta?i ciekawe czy Unia zapłaciła znając ich chęci w wypłacaniu nam jakich kolwiek pieniędzy ale miejmy nadzieję że za darmo nie poszło
  • Odpowiedz
@Maniek81: Oby politycy tego nie sp... aprali i polskie firmy zarobiły kasę na odbudowie Ukrainy. Natomiast nawet jakby było trzeba oddać sprzęt do walki z rosyjską armią to są to najlepiej możliwie wydane pieniądze w państwie [polskim.
  • Odpowiedz