Aktywne Wpisy

RyanWolf +156
#swiatwedlugkiepskich Mariola z deka rozbyła się w biedrach...
źródło: image
Pobierz
enron +272
36 356,95 - 10,13 - 1,38 - 42,20 = 36 303,24
Siedem lat temu po raz pierwszy postanowiłem się zmierzyć z królewskim dystansem. Nie byłem specjalnie przygotowany, nie miałem pomysłu jak to przebiec i poległem - zaliczywszy czas ponad 4h21m. I tak byłem z siebie dumny, bo mimo myśli by poddać się już na półmetku - domęczyłem pełny dystans.
Dwa lata temu byłem już przygotowany, wytrenowany - ale upał, jaki zastał mnie na starcie
Siedem lat temu po raz pierwszy postanowiłem się zmierzyć z królewskim dystansem. Nie byłem specjalnie przygotowany, nie miałem pomysłu jak to przebiec i poległem - zaliczywszy czas ponad 4h21m. I tak byłem z siebie dumny, bo mimo myśli by poddać się już na półmetku - domęczyłem pełny dystans.
Dwa lata temu byłem już przygotowany, wytrenowany - ale upał, jaki zastał mnie na starcie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Po stworzeniu/zmodyfikowaniu/usunięciu użytkownika pojawia się komunikat. Ale nie mogę go zamknąć przyciskiem X, zgodnie z tym co Bootstrap oferuje. Ktoś coś ?
#spring #mvc #java
źródło: comment_1668252171z5XNq3XG242TltegBiKv6s.jpg
PobierzZawsze możesz wrzucić w tym buttonie jakieś svg, czy coś...
I normalnie w bootstrap 5.2 jest taka mozliwosc. tylko u mnie wchodza te nieszcesne th w srodku ktore powoduja, ze ostatnia linijka jest przez te wyrazenie th nadpisywana i sie nie odpala ta funkcja zamkniecia komunikatu
Zamknijto działa?
Załączam zdjecie jak to wyglada. 2 scenariusze, jak działa i jak nie.
W 1. przypadku mamy czysty testowy tekst i widać okienko zamykaniam ktore działa. Kod jest ze źródła strony.
W 2. przypadku nie widać tego kodu z przyciskiem w kodzie źródłowym (ale w programie już jest). Nie widać tego button ... bo jest on nadpisywany przez instrukcje z th:if oraz th:text.
I teraz pytanie brzmi, czy idzie
źródło: comment_1668256994Y4hfrzifqu8P7eVfWLIYoi.jpg
PobierzA dobra troll
${message}${message}
Mozna to zamknac ale tu chodzi o to zeby wlasnie wyswietlal wartosc tego message ( ͡º ͜ʖ͡º)
dodajthis will be overridenth:textOczywiście
usuń z pierwotnego miejsca, ale jużth:if` może sobie tam być, nawet lepiej.this text will be overriden by ${message}@Xolan:
th:textzastępuje element tekstem ze zmiennej, w Twoim przypadku, zastąpi ciałodiv-a, którym jest html przycisku.A tak serio to pewnie nie masz załączonego
bootstrap.js, oczywiście to tylko zgadywanie, bo bez kodu to równie dobrze możesz iść do wróżki. Mamy podobne szanse na zgadnięcie ;)