Aktywne Wpisy

WielkiNos +152
Wyszłam sobie dziś o 6:00 na spacer. Idę ulicą, a na trawniku tuż obok chodnika jakiś psiarz wysrywa właśnie swoje 2 psy. Jeden z nich, ten który był już chyba po nagle sie odwrócił i chciał mi skoczyć do ręki uje ać. Psiarz zdążył psa w ostatniej chwili pociągnąć mocno za smycz. Przeprosił.
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
źródło: temp_file2030933746967374700
PobierzJak mieszkam na wsi i kupuję napoje w lokalnym sklepie to gdzie mam to co mam zrobić z butelkami/puszkami?
#butelki #systemkaucyjny
#butelki #systemkaucyjny

Do wczorajszej dyskusji pod postem anonimowego Opa myślałem że określenie NPC jest luźno powiązane i to pewna formą metafory.
Ale od wczoraj uważam zupełnie inaczej i widzę że rzeczywiście niektórzy ludzie działają jakby mieli wpisane gotowe formułki którymi odpowiadają na postawione przez bohatera problemy
NPC 1 w pierwszym komentarzu pod postem Opa który stwierdził że nie może odszukać w życiu sensu stwierdził że trzeba mu go nadać. Poza absurdalnością tego stwierdzenia w oczy biję jego sprzeczność
To tak jakby na problem polegający na tym że jesteś chory odpowiedzią mogło być to że trzeba postarać się przestać być chory
NPC nr 2 natomiast stwierdził że żałuję OPA że nie podobało mu się w szkole bo według niego szkoła jest bardzo ciekawa. Na moje pytanie co dokładnie było ciekawe obraził się i dał mnie na czarnolisto...
Ludzie serio mają w głowach jakieś gotowe klisze którymi barwią świat na różowo. Potem bardzo prosto powołać na świat nowa istotę No bo:
Można nadać sens życiu
Szkoła fajna
Praca fajna
Życie super
Huuuraaaaa
To chyba można nazwać mianem toksycznego pozytywnego myślenia gdzie przez celowe przekłamanie rzeczywistości I malowanie trawy na zielono wpychamy następne pokolenia w to gu^@*o
#antynatalizm
źródło: comment_1668167187cpm9I0sI9OKtBqpxZ6yjhu.jpg
PobierzTak jak samodzielnie nie można ustalić sobie sensu rozgrywania meczu piłkarskiego bo zasady są okreslone