Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
#android #google

Mirki, macie jakiś ludzki sposób żeby eksportować konta z Google authenticatora przed zrobieniem factory reset telefonu? Screenshota nie można zrobić, eksportować tego nigdzie nie idzie, p------e to jakieś jest ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rozumiem że muszę zrobić normalnie fotkę tego qr innym urządzeniem, mogę je sobie gdzieś zapisać, a potem będę mógł przywrócić?
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@pepedros: czyli jak zrobię factory reset telefonu i zainstaluję google authenticatora to będą wszystkie strony?
  • Odpowiedz
  • 0
@dzem_z_rzodkiewki: czyli dobrze myślę żeby zrobić fotę tego qr innym telefonem, wrzucić sobie gdzieś na dysk, a potem będę mógł zrobić import kont po qr po factory resecie?
  • Odpowiedz
  • 0
@spiderpl: problem w tym tego Google Authenticatora muszę używać w robocie i tylko do tego jednego konta go używam i tylko Google albo M$ jest tam wspierany. Raz już kiedyś się właśnie w------m myśląc że po zrobieniu factory reseta będę mógł sobie aktywować go "od nowa" na nowym urządzeniu, gdy już starego nie miałem, wtedy się do tego rozwiązania bardzo zniechęciłem :) Teraz w robię już muszę obowiązkowo z tego
  • Odpowiedz