Wpis z mikrobloga

@Beeercik: Mam mieszane uczucia. Z jednej strony dobrze jest znać angielski ale tak mówię akurat bo go znam i też bym się w------ł jakby ktoś mi kazal grać w nową grę po niemiecku i "po prostu się naucz języka, bro". A też oczywiście na wykopie jak Polak chce grę po swojemu to jest nieuk dureń i tak dalej a jak Niemiec chce no to ja ja, naturlich, czemu miałby nie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
@TotalDisaster: Ale właśnie tutaj nawet nie chodzi o znajomość angielskiego, bo przecież są polskie napisy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Po prostu ktoś zwyczajnie preferuje zagrać z polskimi głosami z wielu różnych powodów, ale jak zwykle muszą powyskakiwać różne durnie i krzyczeć na prawo i lewo 'było się uczyć angielskiego niełuku hyhyhy' ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Rozumiem, gdyby ktoś lobbował za grą w
  • Odpowiedz
@Beeercik: camos czy to Ty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ogólnie to jaki jest problem, gra ma napisy i pełna lokalizacje w menu. Jak ktoś się zesrał to ludzie co nie są w stanie zagrać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
camos czy to Ty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

co

Ogólnie to jaki jest problem, gra ma napisy i pełna
  • Odpowiedz
@zjadlbym_kebaba: @Beeercik: z napisami mam jeden problem, gdzie jest jakaś sekwencja gdzie musimy jednocześnie walczyć albo odstawiać jakies fikolki albo puzzle,
A wtedy npc opowiada jakaś historie, którą warto sluchać odpoczątku

Najgorzej to chyba bylo w diablo 3 jak tam caly czas dialogi lecialy nawet przy walkach z bossami, naszczęście diablo miało zajebisty dubbing
  • Odpowiedz