Wpis z mikrobloga

Teraz sobie obejrzałem faul Lewego i typ nawet na piłkę nie patrzył tylko skupił się na staranowaniu rywala.

Żenujace zachowanie. A to co robił schodząc to już nawet komentarza nie wymaga bo takie coś to przystoi piłkarzowi z b klasy.
#mecz #fcbarcelona
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@josedra52: Atak ewidentny na zawodnika. Ale może już wcześniej zgłaszał, że obrońcy go kopią po kostkach itd itp, a sędzia nie reagował - wiec podsumował go gestem, że jest nafukany
  • Odpowiedz
@josedra52: No cóż. Myślę, że Lewemu ewidentnie zaczyna siadać psychika i zaczyna wychodzić z niego frustracja. Przeszedł z Bayernu, który wygrał grupę w LM z kompletem punktów do zespołu, który nie zakwalifikował się nawet do fazy pucharowej. Dodajmy do tego samolubnie grającego Dembele, bezpłciowego obecnie Raphinie, słabą linię defensywy oraz paru juniorów, którzy może i mają talent, ale zdecydowanie brakuje im obycia oraz doświadczenia. Lewy może nie tylko nie zagrać
  • Odpowiedz
@arahooo: Cokolwiek by to nie było to takie zachowanie nie przystoi piłkarzowi na tym poziomie co Lewy. Nie wiem, ktoś opisał, że to jakieś sugerowanie, że sędzia jest jakiś odurzony. Słabe, bardzo słabe.
  • Odpowiedz
@josedra52: On będzie miał szczęście jak komisja dyscyplinarna mu nie zwiększy z zawieszenia na 1 mecz, do zawieszenia na kilka meczy. Gdyby sędzia podszedł do VARu to bezpośrednie czerwo i to z kategorii takich do dłuższego odpoczynku.
  • Odpowiedz