Aktywne Wpisy

wykop +17
Dzień dobry, Wykop! Wypoczęci? (ツ)
Długi majowy weekend za nami, a więc wracamy do Was z gotowymi zadaniami! Ale od początku. Przeanalizowaliśmy Wasze ostatnie zgłoszenia, kilka tematów dość często się w nich powtarzało, a więc uznaliśmy, że są dla Was wyjątkowo ważne - i to od nich zaczęliśmy!
1. Pierwszym z takich tematów jest zakładka "Obserwowane" oraz problem z wyświetlaniem w niej treści z tagów. Przeanalizowaliśmy ten problem. Co prawda konieczne było
Długi majowy weekend za nami, a więc wracamy do Was z gotowymi zadaniami! Ale od początku. Przeanalizowaliśmy Wasze ostatnie zgłoszenia, kilka tematów dość często się w nich powtarzało, a więc uznaliśmy, że są dla Was wyjątkowo ważne - i to od nich zaczęliśmy!
1. Pierwszym z takich tematów jest zakładka "Obserwowane" oraz problem z wyświetlaniem w niej treści z tagów. Przeanalizowaliśmy ten problem. Co prawda konieczne było

magdalena-gaska +22
Czy zostawianie śladów spermy po waleniu konia na kołdrze jest normalne? Mój niebieski twierdzi, że tak, przecież zaraz wsiąknie i nie będzie widać, a chusteczki to eskimosi wymyślili żeby sie bogacić,
Co noc idzie spać i otula się w spermę, a ja się czepiam
#logikaniebieskichpaskow
Co noc idzie spać i otula się w spermę, a ja się czepiam
#logikaniebieskichpaskow

8 listopada 1974 r. irlandzka grupa Thin Lizzy wydała czwarty album studyjny - "Nightlife", pierwszą płytę nagraną z gitarzystami Scottem Gorhamem i Brianem Robertsonem a w najdłuższym na płycie utworze - "Still in Love with You" gościnnie pojawia się także Gary Moore. Zróżnicowany materiał muzyczny składający się na album obejmuje m.in. dynamiczne rockowe piosenki - "It's Only Money" i "Sha La La", zawieszone pomiędzy rhythm & bluesem, soulem i muzyką gospel “Showdown” oraz sentymentalne ballady “Frankie Carroll” i "Dear Heart".
Thin Lizzy - "Still in Love with You"
Thin Lizzy - "She Knows"