@zgubiles_sie_jelonku: Jezu ta gra była tak znakomita, ziomeczkiem graliśmy na jego „przerobionej” konsoli która dawała sygnał w skali szarości, wiec grało się trudno. W misji gdzie trzeba było znaleźć kawałek ściany i wysadzić go C4 nie mogliśmy za cholerę go znaleźć bo w naszej cz-b wersji w ogóle się nie wyróżniał xD
@zamak: To była jedna z pierwszych takich konsolowych gierek, które były bardzo filmowe i fabularyzowane, bo większość gier na konsole to wtedy były naparzanki, wyścigi itd. A w MGSa się grało tak jakbyś oglądał film, nawet jak nowi bohaterzy się pojawiali to były zawsze napisy kto to jest, zajebisty klimat to tworzyło. No i genialna historia, żałuję tylko, że grałem w jedynkę i ominęły mnie pozostałe części, ale może dzięki
@zgubiles_sie_jelonku: też grałem tylko w jedynkę, moja przygoda z konsolami zakończyła się na PSX(nie liczać krótkiego romansu z xbox one). Doskonała była również muzyka budująca klimat, fajnie narysowane postacie, to że Snake jarał szlugi, Cyborg ninja, cut scenki, masa detali. Hideo Kojima to fachowiec
Ta gra to miała od cholery easter egg,poszczany Otacon,rumieniąca się Meryl jak patrzyłeś na nią za długo z widoku fpp,recconect pada w walce z Psycho Mantisem, fala radiowa na pudełku z gry i dużo innych. Gralo się za gnoja
@DarthRegis Świetna seria, czekam na remake jedynki, ciekawe czy się doczekam. Niedawno przeszedłem dwójkę na PS2 podłączonym do starego crt kupionego za hajs z komunii XD Potem zrobiłem czwórkę i trójkę na PS3, i już miałem zabierać się po raz drugi za V gdy okazało się że w chronologii jest jeszcze cholerny Peace Walker i też trzeba było grać (✌゚∀゚)☞ Wspaniały tytuł, fabularnie też bardzo
@zamak: @zgubiles_sie_jelonku: Chlopy, sprobujcie wykminic sposob by ograc MGS 3, bo remastera / remake'a na PC mozemy sie nie doczekac - a potem jazda w MGS V Ground Zeroes i MGS V The Phantom Pain. I kopara bedzie opadnieta i zabawa jak za dzieciaka. A na koniec mozna se zagrac MGS 2 z GOGa po zalataniu paczami i modami od community :)
źródło: comment_16679188635OofXfJFQ6TKW8CRYjRMCV.gif
PobierzGralo się za gnoja
Chlopy, sprobujcie wykminic sposob by ograc MGS 3, bo remastera / remake'a na PC mozemy sie nie doczekac - a potem jazda w MGS V Ground Zeroes i MGS V The Phantom Pain. I kopara bedzie opadnieta i zabawa jak za dzieciaka. A na koniec mozna se zagrac MGS 2 z GOGa po zalataniu paczami i modami od community :)