Wpis z mikrobloga

Mirki chce zmienić auto na jakieś w miarę świeże, budżet do 60k, można nieco naciągnąć na dodatkowe niespodzianki.
Auto będzie używanie w 80% w mieście więc raczej silnik benzynowy.
czego oczekuje:
- niska awaryjność
- fajnie jakby miało panel dotykowy i nawigację (sporo się kręcę po miastach i non stop jeżdżę na navi z telefonu, męczące to i stresujące jak nie wezmę kabla do ładowania )

Daję 60k i słucham propozycji.
#motoryzacja #samochody
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tipo w wersji Lounge? Powinno mieć też Carplaya/AA. Alternatywnie Duster w LPG z tabletem (też może mieć CP/AA)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Ketonowy: nie wiem czy ten segment Cie interesuje, ale ja polecałbym Kia Stonic z małych miejskich crossoverów. Dobrze się to prowadzi jak na miejskiego "suva", silniki 1.4 proste i niezawodne, ale demonami prędkości nie są. Za to w Kia masz bardzo dużo wyposazenia, za relatywnie mała kase np. Android Auto. No i wygląd, moim zdaniem to dosyc ładne samochody. Generalnie ceny tych Stonicow jak wszystkiego powariowały. Z ta jednostka są
  • Odpowiedz
@Ketonowy: z nowszych z niższej/średniej półki jeździłem Astra IV 1.6 115KM, Astra V (różne wersje silnikowe), Citroen C3 1.2 Puretech 82 KM, Honda Civic 1.0 126 KM, Insignia A 2.0D 160 KM i Insignia B 1.6T 200 KM (obecnie) - mogę się podzielić własnymi opiniami na ich temat jakby co ʕʔ
  • Odpowiedz
@Ketonowy: przed wczoraj, ojciec był na przeglądzie, przeglądali spód i dramatu nie ma. Choć ja bym na wszelki wypadek zabezpieczył. Mam model z 2005 i jakoś wielkich problemów z korozją nie mam.
  • Odpowiedz