Aktywne Wpisy
dziobnij2 +26
W wieku 33 lat nie mam prawa jazdy. Nie potrzebne mi, ale jak bym szukał pracy, to brak prawa jazdy to olbrzymi minus. Poza tym mając prawo jazdy mógłbym robić dalekie spierdotripy. Jak mam zrobić kurs prawa jazdy jak mam nędzne 1400 zł renty, a kurs kosztuje 2799 zł + opłaty za lekarza itp. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw #przegrywpo30tce
#przegryw #przegrywpo30tce
olaf_wolominski +432
Właśnie się dowiedziałem że premier Finlandii się jednak rozwodzi. Czyli wszystkie teorie przegrywów okazały się prawdziwe (jak zawsze zresztą). A tak się normictwo pucowało, że ocieranie się o czadów w klubach nic nie znaczy, pewnie teraz siedzą dupa cicho xD
Teraz jeszcze lewandowska do kompletu i będzie ostateczna kompromitacja zdemolowanie normictwa.
#przegryw #blackpill #niebieskiepaski #pudelek #pudelekdlawykopkow #rozowepaski #logikarozowychpaskow #finlandia #kociary #zwiazki
Teraz jeszcze lewandowska do kompletu i będzie ostateczna kompromitacja zdemolowanie normictwa.
#przegryw #blackpill #niebieskiepaski #pudelek #pudelekdlawykopkow #rozowepaski #logikarozowychpaskow #finlandia #kociary #zwiazki
#zdrowie #medycyna
Komentarz usunięty przez autora
@mily_mag_pierniczek: zdaje sobie sprawę że gastroskopię byłby chyba najlepsza opcją, zwyczajnie się jej trochę obawiam, z drugiej jednak strony już się jakoś nastawiam że tak czy siak będę musiał to zrobić
Komentarz usunięty przez autora
@Vaerlin