Aktywne Wpisy

dan-ok +535
Stare- znałem. Karyna Adele zrzuca wagę, robi sie na bóstwo i zostawia wieloletniego męża (z dzieckiem) na rzecz czarnoskórego władcy serc z którym ma budować przyszłość. Po czasie wychodzi ze czarny jegomość pruje inne na boku+ opłaca kochanki i ich rachunki z konta Adele xD.
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
źródło: 000LBJDBR8R8VNOH-C124
Pobierz
BlackenedBlue +446

Panowie stawiam flaszke, jak ktoś pomoże mi rozwiązać zadania- są to pytania, które pojawią się na kolokwium, jak dostanę z tego 5 to będe zwolniony z sesji, a nie bardzo ogarniam programowania :/
A oto pytania:
1.zawartosc pliku a przepisuje do pliku c, zawartosc pliku b dopisuje do pliku c.
Liczy ilosc wierszy pliku a , wypisuje. Element maksymalny pliku. A .
Liczy sume liczb w pliku A. Sumuje liczby puki nie napotka zera.
2.program ktory sumuje liczby z pliku i wypisuje je na ekran .
3.program ktory zlicza imiona z pliku i je wypisuje .
4.program ktory przeczyta 5 linijek z pliku a i zkopiuje je do pliku b
Jeszcze takie cos bylo
5. Funkcja operujaca na tablicy dwu wymiarowej, macierz
_oddaje sume ,element maks.,srednia i indeks (nr wiersza i kolumny elementu maksymalnego)
I takie cos wtf :
6.suma liczb podzielnych przez cos i niepodzielnych przez cos.
(Chyba z pliku)
a@KrzaQ2: ciezko mi powiedzieć, w sumie z tego co widzę na zajęciach to gość sam za bardzo nie ogarnia.wydaje mi się że ma pytać o zmienne..
@3330235: Rozumiem, ƶe przez pół roku nie było na to czasu? ;)
Chcesz darmowej pomocy? Pokaƶ własny wysiłek i nie oczekuj wykonania całości zadania za Ciebie.
Chcesz wykonania pracy? Zapłać.