Wpis z mikrobloga

#programowanie, #C++, #dev, #program, #programy, #programujzwykopem, #mirko, #mirki

Panowie stawiam flaszke, jak ktoś pomoże mi rozwiązać zadania- są to pytania, które pojawią się na kolokwium, jak dostanę z tego 5 to będe zwolniony z sesji, a nie bardzo ogarniam programowania :/

A oto pytania:

1.zawartosc pliku a przepisuje do pliku c, zawartosc pliku b dopisuje do pliku c.

Liczy ilosc wierszy pliku a , wypisuje. Element maksymalny pliku. A .

Liczy sume liczb w pliku A. Sumuje liczby puki nie napotka zera.

2.program ktory sumuje liczby z pliku i wypisuje je na ekran .

3.program ktory zlicza imiona z pliku i je wypisuje .

4.program ktory przeczyta 5 linijek z pliku a i zkopiuje je do pliku b

Jeszcze takie cos bylo

5. Funkcja operujaca na tablicy dwu wymiarowej, macierz

_oddaje sume ,element maks.,srednia i indeks (nr wiersza i kolumny elementu maksymalnego)

I takie cos wtf :

6.suma liczb podzielnych przez cos i niepodzielnych przez cos.

(Chyba z pliku)
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

1A9weki1TrSQ61nJetHbJUkUpGa4utxYVT

@KrzaQ2: ciezko mi powiedzieć, w sumie z tego co widzę na zajęciach to gość sam za bardzo nie ogarnia.wydaje mi się że ma pytać o zmienne..
  • Odpowiedz
@KrzaQ2: skoro się znasz na fachu, to myślę, że to dla Cb nie problem napisać w parę minut. no ale widzę, że nie każdy stara się pomóc:/ cieszę się, że nie jestem materialistą, pomimo, że jestem biednym studentem :)
  • Odpowiedz
@3330235: Ty nie prosisz o pomoc. Prosisz o wykonanie pracy. Gdybyś prosił o pomoc to byś przedstawił dowód własnej pracy i poprosił o nakierowanie/znalezienie błędów.
  • Odpowiedz
@KrzaQ2: dzisiaj się uczę do kolosa z analizy matematycznej, jutro będe siedział całą noc nad programowaniem:/ a pojutrze nad algebrą :/ tak że 3 nocki przede mną :/
  • Odpowiedz
dzisiaj się uczę do kolosa z analizy matematycznej, jutro będe siedział całą noc nad programowaniem:/ a pojutrze nad algebrą :/ tak że 3 nocki przede mną :/

@3330235: Rozumiem, ƶe przez pół roku nie było na to czasu? ;)
  • Odpowiedz
@3330235: No to z czegoś trzeba zrezygnować. Wracając do tematu:

Chcesz darmowej pomocy? Pokaƶ własny wysiłek i nie oczekuj wykonania całości zadania za Ciebie.

Chcesz wykonania pracy? Zapłać.
  • Odpowiedz