Aktywne Wpisy

adisoniusz +415
Wiem że na wykopie panuje antypieskowa narracja, ale musze sie czymś podzielic. Ostatnio mam w życiu sporo stresów i przygnebienia zwiazanych z remontem i wykańczaniem mieszkania na czym sie kompletnie nie znam, co mnie troche dobija bo uważam że powinienem jednak umiec takie rzeczy. Dodatkowo różowa dociska presje swoimi pomysłami których nie umiem realizować albo robie powoli. I w chwilach szarych myśli mam zawsze tego gluta do którego moge sie przytulić, cieszy
źródło: temp_file7451926763422233535
Pobierz
wy_elementy_jedne +193
źródło: IMG_9153(1)
Pobierz

Panowie stawiam flaszke, jak ktoś pomoże mi rozwiązać zadania- są to pytania, które pojawią się na kolokwium, jak dostanę z tego 5 to będe zwolniony z sesji, a nie bardzo ogarniam programowania :/
A oto pytania:
1.zawartosc pliku a przepisuje do pliku c, zawartosc pliku b dopisuje do pliku c.
Liczy ilosc wierszy pliku a , wypisuje. Element maksymalny pliku. A .
Liczy sume liczb w pliku A. Sumuje liczby puki nie napotka zera.
2.program ktory sumuje liczby z pliku i wypisuje je na ekran .
3.program ktory zlicza imiona z pliku i je wypisuje .
4.program ktory przeczyta 5 linijek z pliku a i zkopiuje je do pliku b
Jeszcze takie cos bylo
5. Funkcja operujaca na tablicy dwu wymiarowej, macierz
_oddaje sume ,element maks.,srednia i indeks (nr wiersza i kolumny elementu maksymalnego)
I takie cos wtf :
6.suma liczb podzielnych przez cos i niepodzielnych przez cos.
(Chyba z pliku)
I daj pliki zrodlowe
@3330235: To brzmi zabawnie :D
@3330235: Uojezu koniec świata. Wczoraj się urodziłeś, że nie wiesz, że studia wrzucają na głęboką wodę?
@3330235: no jak to do jasnej
BTW: bracki wziął za podobnej trudności 100 złota bo jakiemuś studenciakowi-ciapie się "nie mam czasu i w ogóle" nie chciało odpalić strony cpluplus.com