Aktywne Wpisy

enten +111
Nic tak nie cieszy jak bol d--y wysoko funkcjonujących alkoholików, ze ktoś im zakazuje kupienia flaszki po 22. A patrząc na to ze większość żabek zamyka sie o 23 to jest dosłownie zabranie im jednej godziny z dnia kiedy tego alkoholu nie będą mogli kupić.
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,

Idę na grzibki, nie znam się na tym to nigdy nie chodziłem, no za dzieciaka z wujkiem takim co się znal.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.
Moja mama wpoiła mi jakąś panikę przed grzybami, ona ma mykofobie jakas.
No i nie chodziłem bo się nie znam, ale znajomy sprzedał mi protip, jak nie znam jakiegoś grziba to sobie go wrzuce w chat GPT i on mie tego grziba zidentyfikuje i powie czy to borowik czy szatan jakiś.

#wykop #thebestofmirko i trochę (ale tylko trochę) #heheszki
źródło: comment_1667570509CHOjzKe8SC1Mi0sB7uZ2pz.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Przychodzi @Go_Ask_Alice do metalurgicznego i mówi:
- Poproszę rurkę miedzianą
Zza niego wyłania się Shaggy
- A mi stalowa lowa
@a__s ciekawe czy koleś skończył z jakimś wyrokiem ostatecznie i jak to się skończyło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@bolczan: @jucio: Ale wiecie, że dosłownie każda firma, której dotyczy znalezisko, ma prawo zgłosić się do nas i poprosić o zamieszczenie oświadczenia/sprostowania/wyjaśnienia nad znaleziskiem. To nie jest płatne. I raczej byłoby mocno nie w porządku gdybyśmy jednym pozwalali, a innym odmawiali.
źródło: comment_1667589791IioFCQDUuCRcyFZykAZFRw.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Eredin: Nie kombinuj. Nigdy nie odmówiliśmy nikomu pomocy. Współpracujemy z policją w zakresie sytuacji, które mogą stanowić zagrożenie utraty życia bądź zdrowia, ale ostatecznie to policja zawsze podejmuje działania - my nie znamy waszych adresów i nie możemy w takiej sytuacji wbić komuś do domu ;-) W tych sprawach nigdy nie wypowiadamy się publicznie w trakcie trwania
Komentarz usunięty przez moderatora
@Eredin: To już jest płatna usługa. Obecnie kilka firm z niej korzysta ;-)