@M4rcinS: Pamiętam jakby to było wczoraj. Boże Ciało. Szalenie cieszyłam się na pierwszy od dawna wolny weekend. Z samego rana telefon z policji... ( ͡º͜ʖ͡º)
@M4rcinS: To ten sam typ co po zamachach w Paryżu zatrzymywał w Złotych Tarasach drzwi obrotowe i darł ryja - Allahu Akbar! Ja się dziwię że miał po czymś takim wszystkie zęby.
@M4rcinS: Pamiętam że chyba właśnie @a__s: wrzuciła wpis gdzie policjant poprosił aby nie utrudniać sprawy i podać autora wpisów i podał link do tagu (nie konkretnej osoby) - dostają takie żądania, czasami pewnie też dziwne bo policjant nie ogarnia ( ͡°͜ʖ͡°)
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
#wykop #thebestofmirko i trochę (ale tylko trochę) #heheszki
źródło: comment_1667570509CHOjzKe8SC1Mi0sB7uZ2pz.jpg
PobierzJa się dziwię że miał po czymś takim wszystkie zęby.
https://www.wykop.pl/link/3193983/napisal-na-wykopie-ze-dla-zartu-wrzucil-metalowa-rurke-do-silnika-airbusa/
źródło: comment_16675775357vPFE3YX33JTxaig3qZCan.jpg
PobierzPewnie coś planowałaś
@a__s:
@a__s: szkoda że nie pamiętasz że boty na wykopie warto zbanować, trzeba do Ciebie zadzwonić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
adrian sitko moze wszystko #pdk