Aktywne Wpisy
MarianJanusz +15
Uwaga bo pojadę teraz trochę ruską onucą. Ale czy z perspektywy tych dwóch lat rzeczywiście opłacało się Ukraińcom stawiać opór? Kilkaset tysięcy zabitych. Miliony uciekło z kraju. Całe miasta w gruzach. Zapaść gospodarcza. A co było alternatywą? Alternatywą było po prostu dać ruskim wjechać czołgami do Kijowa. Zełenski by pewnie trafił do łagru, a kilku innych wypadło z oknien. Władzę przejęłaby jakaś moskiewska pacynka i tak by się im dalej żyło na
eaxata +68
Nie piję prawie od miesiąca i dzisiaj mało brakowało, a bym się #!$%@?ł, ale jednak walka nadal trwa. Nawet browary kupiłem już, ale stało się coś, co mnie odwiodło od tego pomysłu. Mianowicie spotkałem starego znajomego, który mi powiedział, że widać i słychać po mnie, że przestałem pić. A nigdy wcześniej z nim nie gadałem ani o tym że chleję, ani o tym że zamierzam przestać, ani o tym że przestałem. Wychodzi
No i chłopak się namyślił, zajęło mu to 2 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chcę żebym udawała divę przed nim. Mam wymyśleć cennik usług i zaaranżujemy scenkę, że on przychodzi do divy. Trochę to dziwne, nie powiem, ale życzenie to życzenie.
Pytanie do #niebieskiepaski najlepiej tych mających doświadczenie z #divyzwykopem
Jak wygląda taka wizyta? Co mam mówić? Jak się cenić (za tania być nie mogę( ͡° ͜ʖ ͡°) ) i ogólnie jak to rozegrać? Help! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki
Pukam do domku, otwiera mi lekko otyła panna i przez najdłuższe w moim życiu 30 sekund mierzy mnie wzrokiem od góry do dołu, po czym bez słowa przepuszcza mnie w drzwiach i wskazuje najblizszy pokój. Okazuje się że to kuchnia a przy stole pięknie ozdobionym PRLowska cerata siedzą 3 "dziewczynki" Każda wyszpachlowana i w samych koronkach od chinczyka z bazaru z
Komentarz usunięty przez autora
@NaczelnyAgnostyk: ona? Jakbym miał takiego różowego co wymyśla tak #!$%@? "prezenty" to już dawno bym ją pogonił w #!$%@?
@RozowaWkolorachTeczy: A dla mnie to spoko. Ma swoją fantazję, może chciał zawsze iść na #!$%@?ę żeby zobaczyć "jak to jest", ale tego nigdy nie zrobił bo chce ci pozostać wierny, więc sobie wymyślił coś takiego. Jesteś spoko różową jeśli chcesz mu sprawić przyjemność i spełnić mu taką fantazję, nawet dość #!$%@?ą ( ͡° ͜ʖ ͡°
@RozowaWkolorachTeczy: Kasa z góry, zwiąż go, powiedz:
I wyjdź. I niech się cieszy, że nerki nie stracił (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@RozowaWkolorachTeczy: a finał w buzi tak?
eee cos tu nie gra... :)