Aktywne Wpisy
Lukardio +96
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +713
No i chłopak się namyślił, zajęło mu to 2 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chcę żebym udawała divę przed nim. Mam wymyśleć cennik usług i zaaranżujemy scenkę, że on przychodzi do divy. Trochę to dziwne, nie powiem, ale życzenie to życzenie.
Pytanie do #niebieskiepaski najlepiej tych mających doświadczenie z #divyzwykopem
Jak wygląda taka wizyta? Co mam mówić? Jak się cenić (za tania być nie mogę( ͡° ͜ʖ ͡°) ) i ogólnie jak to rozegrać? Help! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki
Komentarz usunięty przez autora
Raczej facet, który rucha idzie na divy spróbować czegoś nowego...
Także może, w ramach tego role playu, przemyśl jednak anal z zaskoczenia
(za powiedzmy 500 zł XD)
Może jakieś głębokie gardło, jakiś lekki femdom?
Inventum jak chłop łyknie to po 10 finalach będziesz sucha jak pustynia, a chłopu zejdzie skóra do krwii :D.
Nie no żart, zainwestujcie w porządny lubrykant, żadne smakowe durexy bo to tylko się klei
Nie popadł może ostatnio w jakieś długi, albo ogólnie macie jakiś kryzys finansowy? Może on po prostu szuka potencjalnych dodatkowych źródeł zarobku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@RozowaWkolorachTeczy: miłej zabawy (✌ ゚ ∀ ゚)☞
1. W-------l go z domu tak na 2-3h i powiedz aby zadzwonił po tym czasie się umówić
2. Mówisz aby przyszedł pod adres (wasz dom oczywiście) i jak będzie w pobliżu to niech dzwoni domofonem
3. Wpuszczasz go do mieszkania w jakimś bezgustnym szlafroku i z toną tapety zwłaszcza na oczach
3a. W mieszkaniu panuje półmrok aby nie widział jak szkaradna jesteś